Przedłużanie NL, a GB

ROZWIĄZANE

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1486
  • 5926
  • 57

Przedłużanie NL, a GB

Czy w obu przypadkach zostanie zasilone gigabajtami konto głównie?

Strona https://doladowania.orange.pl:

Screenshot_2025-04-05-10-00-10-296_com.android.chrome.jpg

 Aplikacja MO:

Screenshot_2025-04-05-10-01-38-698_pl.orange.mojeorange.jpg

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

Przedłużanie NL, a GB

@Glut ,

Jeśli chodzi o "Internet po doładowaniu to tak"

Natomiast "2 razy więcej GB w usługach Bez limitu za aktywację w Mój Orange” to tylko Mój Orange. 

W obu przypadkach doładowane kwotą jest konto główne. 

Edit:

Zgodnie z regulaminem tak.

W ramach Promocji, do każdego doładowania konta głównego Abonenta w taryfie Orange Free na kartę w Mój Orange i na www.doladowania.orange.pl, zostanie automatycznie przyznany bonus (dalej „Bonus”) w postaci darmowych gigabajtów (GB) wg. reguły „każde 1 zł wartości doładowania to 1 GB bonusu”. Bonus jest ważny tak długo, jak złotówki z doładowania. Bonusy przypisane do głównych nominałów doładowań i ich ważność: 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 ODPOWIEDŹ 1

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

Przedłużanie NL, a GB

@Glut ,

Jeśli chodzi o "Internet po doładowaniu to tak"

Natomiast "2 razy więcej GB w usługach Bez limitu za aktywację w Mój Orange” to tylko Mój Orange. 

W obu przypadkach doładowane kwotą jest konto główne. 

Edit:

Zgodnie z regulaminem tak.

W ramach Promocji, do każdego doładowania konta głównego Abonenta w taryfie Orange Free na kartę w Mój Orange i na www.doladowania.orange.pl, zostanie automatycznie przyznany bonus (dalej „Bonus”) w postaci darmowych gigabajtów (GB) wg. reguły „każde 1 zł wartości doładowania to 1 GB bonusu”. Bonus jest ważny tak długo, jak złotówki z doładowania. Bonusy przypisane do głównych nominałów doładowań i ich ważność: