- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
Moja mama posiada oferte na karte w sieci Orange oferta za 35 zł pełny no limit blokad na smsy przychodzące nie sa właczone od jakiegoś czasu nie otrzymuję smsów np po doładowaniu konta lub też usług jak np właczymy cokolwiek na koncie no limit i inne smsy co zawierają wiadomości np dodatkowe przy dodawaniu GB.Zauważyliśmy że problem jest nawet z smsami gdzie trzeba zalogowac się na konto Orange czy też przez strone www czy tez aplikację.Dodatkowo ja Mamie to robie i ostatnio zmieniłem telefon na inny chciałem wejsć w aplikację aby dodać jako zaufane urzadzenie ale niestety sms z kodem Mamie na telefon nie przychodzi.Nie ma jak tam sie dostać kontaktowałem się z obsługa dwa zgłoszenia technicznie i bez rozwiązania problemu restart usług na koncie nie pomogło.Mama posiada sensor FreeStyle Liberlink telefon to Xioami M2007J176 android 12
bede wdzieczny za pomoc w sprawie.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9 niestety z tego co piszesz, wszystko na to wskazuje. Wymiana podzespołów w telefonach lubi sprawiać problem. Co fabrycznie to fabrycznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z otrzymywaniem smsów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC Karta była sprawdzana w innym telefonie i w testerze do obsługi kart SIM problem nadal występuję.Karta SIM była już wymieniona problem występuję nadal.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma blokad.Zrobiliśmy ponownie mały test przełożyłem karte SIM do innego telefonu i sms od Orange przyszedł ale co najlepsze logowanie przez www przez aplikacje nie da się.Inne smsy przychodza np z banku tylko z Orange.Dział techniczny był zgłaszany dwa razy nic nie pomogło.Restart usług zrobili to nie pomogło to znaczy że to chyba z telefonem cos jest nie tak ostatnio wymienialiśmy baterie na inną może to ma wpływ nie znam sie z punktu technicznego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9, więc pewnie wina telefonu. Może bateria nie do końca daje odpowiednie napięcie do całego układu telefonu. Skoro to tak losowo działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut Myslisz ze to może byc problemem.Możliwe wiec pewnie wymiana telefonu czeka mamę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9 niestety z tego co piszesz, wszystko na to wskazuje. Wymiana podzespołów w telefonach lubi sprawiać problem. Co fabrycznie to fabrycznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1