Nie można wyświetlić tego widżeta.

Problem z numerem 92550 - pobrało 30 zł z konta

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32783
  • 38802
  • 1388

Masz zarejestrowaną reklamację/zgłoszenie techniczne? czy możesz zacytować odpowiedź bez danych osobowych (lub zaczerniając je)?

Kolejny raz napiszę, że przy smsach premium Orange nie odpowiada za serwis trzeci a za wysłanie smsa. Więcej dowiesz się z Teleaudio.

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 24
  • 13
  • 0

Córka podała swój numer to fakt ale nie przyszedł żaden SMS i nie dostała nic..jak mówię strona jej zgasla. teraz jeżeli tutaj jest Sąd który twierdzi ze ona kłamie to pójdę do prwawdziwego sądu. W imię tych co są na wielu forum jako skrzywdzeni. wudrukuje wszystko co się da aby choć minimalnie udowodnić machinę komercji nielegalnej.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32783
  • 38802
  • 1388

Nie wiem czy już grożenie sądem użytkownikom forum to właściwa droga na rozwiązanie sprawy. Radzę zapoznać się z zasadami Nasz Orange - to nie jest miejsce do składania reklamacji. Nawet pracownicy Orange nie mogą zajrzeć przez wpis na forum do systemów i to sprawdzić. Od tego jest Biuro Obsługi Klienta.

• 24
  • 13
  • 0

Dziękuję Panu za odwagę i za logiczne myślenie. Tak czy tak to nowa technologia spowodowała że jesteśmy goli i wszystko o nas wiadomo. co kupujemy czytamy oglądamy. wszystko. jesteśmy automatami pozbawionym duszy. nasze życie sprowadza się do sieci..dobrze że mam inne wspomnienia.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 461
  • 1192
  • 13

Szanowna Pani, proszę nie mieć mi za złe tego, co napiszę - ale nie dramatyzujmy. Technologia to tylko narzędzie. I jak każde narzędzie może być w różny sposób wykorzystywana. Niestety, może być wykorzystywana także nieuczciwie - i z tym oczywiście trzeba walczyć (rozumiem tu Panią doskonale - nie chodzi przecież o te 30 zł, ale o zasadę).

Anonim

Nie dotyczy

@Jarek moim zdaniem wyjaśnił wszystko, dziwi mnie tak mocne rozgoryczenie @milenika, to marne 30zł, jak chcesz uniknąć takich sytuacji w przyszłości, to prepaid daj córce, doładowywać małe kwoty i poblokować usługi Premium, ja bym tak zrobił

► Końcowy fragment wypowiedzi został ukryty - Moderator Wiktor ◄

• 24
  • 13
  • 0

forum nie rozwiąże nic poza sugestiami takich osób jak Pan który pisze ze wszystko jest ok..zgodne z zasadami prawem itd. I ze był wysłany sms i że to JA NAPISAŁAM.

► Fragmenty o charakterze personalnym ukryto - Moderator Wiktor ◄

Anonim

Nie dotyczy

Forum jest od doradzenia, tu nikt ci nie załatwi tej sprawy, @Piotrekk85 pisał, co robić, użalanie się nic nie da, nikt cię @milenika  nie Obraża! więc stosuj tę zasadę do innych piszących, przeczytaj wszystkie posty ze zrozumieniem, ja kończę dyskusję bo do niczego nie prowadzi.

Anonim

Nie dotyczy

Forte emozione wyciszonoEmotikon: Bardzo szczęśliwy

• 24
  • 13
  • 0

► Fragment będący cytatem z prywatnej korespondencji został ukryty - Moderator Wiktor ◄

..To kawalek wpisu kontroli...moje wpisy uległy moderacji czyli nie wiem do końca co jest NAPRAWDĘ napisane..