@oksymoron2332napisał(-a)Źle się wyraziłem. Bez limitu za 25zl wykupowalem dla samego internetu a SMS i rozmowy były tylko dodatkiem. I teraz mam tak za doładowania 90gb ważność do końca kwietnia a bez limitu kończyli mi się za 10 dni. I transfer danych w pakiecie bez limitu mi przepadnie...
Już chciałem odpowiedzieć obrażając człowieka myślącego.
Autor wypowiedzi jak przeczyta ją kilka razy to zapewne zrozumie co zrobił.
Reasumując, operator tak namieszał, że bonus za doładowania schodzi teraz przed pakietem elastycznym oraz przed netem w pakietach no limit. Zrobił to na partyzanta, nie informując abonentów i nie wprowadzając odpowiednich zapisów w regulaminach usług. Modelowy przykład, jak zniszczyć w miarę dobrą ofertę.
Brawo dla pomysłodawcy ![]()
Nobel dla autora pomysłu, babka na bok za wszelką cenę chciała mnie przekonać, że teraz jest lepiej. Nie wiem, może dla innych, dla mnie osobiście na minus. Doladowuje 50zl i Internet z dłuższym limitem ważności jest w pierwszej kolejności wykorzystywany, a elastyczny przepada...
@Piotrekk85 jeśli te ostatnie zmiany nie ujęte są w Regulaminie, to kolejność zużycia danych jak jest obecnie, uznaje się za zasadne, zgłoszenie odrzucą i tyle.
@Piotrekk85napisał(-a)
No nie. Od wielu lat w regulaminie promocji Internet za darmo (czyli popularnie zwanym jako bonus za doładowanie) jest błąd. Jeśli ktoś czuje się pokrzywdzonym, warto walczyć. Poza tym Orange ma prawo zmienić regulamin z dnia na dzień, ale tego nie zrobił, to Orange jednostronnie ustala regulaminy i powinien się ich trzymać. A że regulaminy są pisanie na kolanie, to co poradzimy?
Obecnie trzeba lawirować tak by skorzystać a nie stracić, może poprawią Regulamin, albo i nie, Pomysł ktoś może zrobi na to, ja nie planuję nawet, bo 3/4 albo i więcej moich pomysłów upada.
Niestety, mogę tylko potwierdzić, że bonus za doładowania schodzi przed internetem w pakiecie za 25 zł. Właśnie skończył mi się pakiet na ferie i tak to wygląda. Porażka...
Może podciągnęli bonus za doładowania pod wszelkie usługi multimedialne ?