- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
A w tym Oppo działa jakaś inna karta, innego operatora?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
Miałem taki przypadek w pracy, że telefon po aktualizacji przestał czytać karty SIM tylko jednego operatora. Rozwiązania nie podam, bo i tak tego nie wykonasz w domowych warunkach. Ale sprawdź najlepiej z fioletowym operatorem. Oni dają simki jeszcze dość stare i zwykłe nie ma z nimi problemów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
A jak pójdę z telefonami do serwisu i opiszę im sytuację to bedą w stanie to ogarnąć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
Oczywiście, tylko żeby Cię zrobili " brak usterki", bo im akurat zadziała. Sprawdź z innym operatorem. Wtedy będziesz miał pewność, że nie czyta żadnej SIM lub powiesz, że nie działa tylko z Orange...
Jeżeli się zdecydujesz na naprawę gwarancyjną, to wyślij go bezpośrednio do serwisu, zamiast do sprzedawcy. Wtedy naprawa potrwa max 2 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
Telefon kupiony z lombardu na allegro 2 lata gwarancji jest ale od sprzedawcy
I pytanie czy te karty mogę wkładać do innych urządzeń z 5G żeby tam nic nie popsuły 🤯🤯🤯
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kartą SIM
Heh. Ciężkie pytanie. Ogólnie przez 15 lat pracy w branży nie słyszałem, aby karta SIM popsuła telefon, ale żeby się nie okazało, że będziesz tym pierwszym przypadkiem;). Kup starter Play i daj znać czy loguje na nim. Koszt 5zl a będziesz mieć pewność co i jak.
@IreneuszCD Sorry za poprzedni wpis. Pomimo, że dalej uważam, że miałem rację, to mogłem to napisać w kulturalny sposób.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś