- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostałem zarejestrowany numer (starter) za 5 zł [9600GB, które nie przepadają].
Nie był w ogóle wkładany do telefonu.
Może ktoś opisać co włączać po kolei, żeby dostać maksymalną ilość GB na jak najdłuższy termin?
Opcja za zero doładowania.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5 w temacie:
przedstawiłem możliwość zdobycia jak największej ilości GB z ważnością na kolejny rok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może ktoś zrobić rozpiskę co po kolei włączać po zakupie normalnego startera za 5 zł?
@klient5 sama się aktywuje pierwsza darmowa paczka 850 GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może ktoś zrobić rozpiskę co po kolei włączać po zakupie normalnego startera za 5 zł?
Rozumiem, ale chodziło mi o te nie włączone promocje a te które można włączyć samemu, czyli za zalogowanie się w apce, za udzielenie zgód itp. chodzi mi o to jak uzyskać maksymalny czas możliwości korzystania z tego startera, bez doładowania. Czyli maks GB na maks czasu jaki można na nim włączyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5 za zalogowanie to też samo 100GB wpadnie jeszcze możesz 400 za zgody marketingowe. Wyślij SMS: o treści TAK pod bezpłatny numer 80290
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przede wszystkim żeby był to czarny starter online gdzie jest darmowe RWK.
Na start jest 6gb ważne rok.
Odpalamy darmowy nolimit na 30 dni wysyłamy sms o treści START na 811. Jak minie miesiąc i skończy się nolimit to możemy mieć jeszcze dwa miesiące za 15 zł lub odpalamy zgody sms o treści TAK na numer 80290 gdzie dostajemy 400gb. W mój orange przez stronę lub aplikacje odpalamy 100gb. I to by było na tyle.
Są dwie istotne rzeczy gb z no limitu są na osobnym koncie który można przedłużyć innym no limitem i schodzi po wykorzystaniu gb z przegrody bonus internetowy za doładowania. Do 31 sierpnia jest promocja na 1000gb zamiast 400gb za zgody. GB za zgody i za mój orange trafiają do salda bonus internetowy za doładowania który można dowolną ilość razy przedłużać za 29 zł na rok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5 tutaj masz podane kolejne kroki aktywacji GB na nowym starterze:
Ostatnią próbę wykonałem w marcu tego roku, więc niektóre promocje mogły już wypaść. Wszystko też zależy, co na nowym starterze nasz obrazu aktywowane. Najczęściej jest aktywny NL na 30 dni oraz FB z doładowań.
Proponuję wykorzystać naksymalnie GB z pakietu NL, potem aktywować sobie 100 GB w aplikacji, a następnie GB za zgody marketingowe, SMS o treści TAK na numer 80290. Można wtedy wydłużyć czas na używanie GB z doładowań na 60 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5 należy zapoznać się z aktualnymi promocjami i regulaminami.
Po zarejestrowaniu numeru masz 30 dni na jego aktywację (włożenie do telefonu - modemu), bo go stracisz. NL na 30 dni z 9600GB w paczkach po 800GB (630-pakiet internet) automatycznie się włączy przy aktywacji/rejestracji numeru. Automatycznie także otrzyma się przedłużenie konta i 6 GB startowego w 411(przegródka bonusowe za doładowania) o rok.
"9600GB, które nie przepadają" to tylko chwyt marketingowy, który kosztuje:
5 zł (koszt startówki) + 2x15 zł + 9x35 zł.
Czy dać teraz 26-31.08.2025 zgodę SMS TAK na 80290 dla 1000GB w bonusie za doładowania? Sam wybierasz, ale wtedy nie skorzystasz z GB w NL przez bardzo długo a utrzymanie NL kosztuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informacje o 1 000 GB za zgody marketingowe Biuro Prasowe Orange:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/1000-gb-w-orange-na-karte-na-koniec-wakacji/
oraz na forum NO:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"9600GB, które nie przepadają" to tylko chwyt marketingowy, który kosztuje:
5 zł (koszt startówki) + 2x15 zł + 9x35 zł.
Czy dać teraz 26-31.08.2025 zgodę SMS TAK na 80290 dla 1000GB w bonusie za doładowania? Sam wybierasz, ale wtedy nie skorzystasz z GB w NL przez bardzo długo a utrzymanie NL kosztuje.
I to jest najważniejsza kwestia, o to pytałem w innym temacie, czyli tak na prawdę najtaniej i najwygodniej wyjdzie kupić starter z żaby Orange Free na kartę, odebrać 100GB za logowanie do apki Mój Orange, odebrać bonus za zgody (obecnie aż 1000GB) smsem lub przez apke, przedłużyć ważność za 29zł i doładować numer przez apke np. za 3 dychy i mieć spokój na dłuuugo 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5 w temacie:
przedstawiłem możliwość zdobycia jak największej ilości GB z ważnością na kolejny rok.