- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Można jeszcze raz odebrać bonus wysyłając TAK na 80290?
Pytanie z innej beczki, tak apropos niekorzystnych zmian dla ludzi którzy korzystali z kodów typu np. AKT10 (10GB na 10 dni) by wycisnąć jak najwięcej za jak najmniej cebulionów.
Czy po wysłaniu smsa o treści TAK na 80290 można mieć drugi raz te kilkaset GB jeśli 12 grudnia już raz aktywowałem?
Tu cytat z regulaminu tejże promocji:
9. Bonus może zostać przyznany tylko raz po pierwszym skutecznym wyrażeniu Zgody SMS-em w historii numeru Abonenta.
10. Abonent, który wyraził już raz Zgodę SMS-em przed 11 grudnia 2024 roku nie jest uprawniony do otrzymania Bonusu.
Poniżej daje cytat z "czerwonego portalu" który informuje o promkach w sieciach komórkowych...
Operator odświeżył także promocję z bonusem 400 GB na 31 dni – za wyrażenie w Mój Orange zgody na otrzymywanie informacji o promocjach operatora. W tym przypadku gigabajty z bonusu sumują się w GB z doładowań w Orange Free na kartę. Bonus przyznajemy tylko raz dla każdego aktywnego numeru. Liczbę i ważność bonusowych GB można sprawdzić w Mój Orange.
Pytam bo nie chcę żeby przez sprawdzenie poprzez wysłanie jeszcze raz smsa usunęło mi te bonusowe GB z promocji, a z regulaminu promocji wynika że gdybym teraz aktywował to dostałbym te 400 GB ponieważ wyraziłem zgodę po 11 grudnia ale jak ma sie do tego punkt 9 regulaminu?
W załączniku regulamin promki.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów bonus można odebrać tylko raz na numer. Jeżeli już bonus był przyznany, to wysyłając ponownie SMS na numer 80290 o treści TAK dostaniesz odpowiedź o błędnej komendzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nawet jeśli wysłałem smsa 12 grudnia? W punkcie 10 jest mowa o terminie przed 11 grudnia ale i tak liczy sie tylko punkt 9 czyli raz wysłany sms i koniec, więcej razy już nie można?
Pytanie 2, mając dual sim można mieć dwa numery, jeśli na drugim numerze wyśle sie tego smsa lub przez aplikacje zaloguje na nowe konto z podpiętym nowym numerem to otrzyma sie te kilkaset GB? I tu pytanie ile dokładnie, 400 czy 1000?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów dostaniesz bonus tylko na numer, który z niego nie korzystał jeszcze, nawet mając dual SIM w telefonie.
1000 GB dostaniesz, jeśli numer był przeniesiony od innego operatora. 400 GB dostaniesz, jeśli to jest nowo aktywowany numer w Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie nie można dostać 400GB za zgody,
nawet jak kiedyś otrzymało się za zgody tylko 200GB.
Teraz nawet jeden raz nie można odebrać bonusu wysyłając SMS TAK na 80290 bo nie działa taka aktywacja bonusu i wyrażenie zgód.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SMS może nie działać ale ważne żeby przez apke działało, bo to i tak kwestia zrobienia nowego konta i podpięcia tam nowego numeru, pytanie brzmi czy przez apke działa? Jak ktoś ma pod ręką numer mógłby sprawdzić i dać znać reszcie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów w poniedziałek aktywowałem SMS-em i dostałem 400 GB.
Co do numeru, jak już masz usługi w Orange, konto utworzone, to nowo aktywowany numer na Twoje dane wskoczy na Twoje konto Mój Orange w przeciągu kilku godzin.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kto powiedział że na moje dane 😄 ? Do tego jak wspomniałeś wcześniej, bonus działa na każdym nowym numerze tak? Dane użytkownika to inna sprawa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresówwcześniej to za zgody wyrażone po raz pierwszy i jedyny słuszny sposób lub gdy zdążyło się je wycofać można było otrzymać:
NL na 5 dni z 5GB
lub
5 zł albo 10 zł
lub
200GB, albo 200 i 100GB, albo 200GB i 100GB i 200GB, albo 200GB i 200GB i 600GB, albo 400GB, albo 400GB i 600GB.
@ŁebDoInteresówmam nadzieję , że znasz logikę spójników:
"i",
"lub",
"albo".
Warunki otrzymania promocji i aktywacji promocji zgodnie z aktualnymi regulaminami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów tak, bonus dostajesz na nowym numerze w Orange. Co do danych, na kogo jest zarejestrowany numer, to chodziło mi o dodanie numeru do konta Mój Orange.