Poradnik samodzielne częściowe przedłużenie/aktywacja Bez limitu do wszystkich (wersje cykliczne)

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 459
  • 2294
  • 4

Poradnik samodzielne częściowe przedłużenie/aktywacja Bez limitu do wszystkich (wersje cykliczne)

@andrzej1441  O to mi chodzi Andrzejku że mam możliwość przeskoczyć na inna opcję np na 93 zł lub jednorazowo 365 zł ale chce pózniej wrócić do punktu wyjścia za 35 zł nie mam w aplikacji opcji za 365 zł tylko za 93 zł troche to dziwne no ale tak mam.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2377
  • 8955
  • 96

Jak nie chce się zmieniać się rodzaju cyklicznego NL to przeduża się/odnawia identyczną wersją cykliczną (pełną w celu otrzymania paczki 800GB) albo dowolnym jednorazowym.

W celu tylko przedłużenia zawsze można aktywować NL jednorazowy. Przy aktywnym cyklicznym częściowe jednorazowe NL wchodzą w wersjch do 93 zł. Tylko pełny NL  za 365 zł wchodzi przy cyklicznym NL.

Jednorazowe NL są w -->. Usługach i pakietach -->Usługi bez limitu..

Jednorazowe NL nie są nigdy w usługach aktywnych.

Każdy powinien świadomie aktywować usługi nie ulegając reklamom-promocjom bez ich weryfikacji.

PS. Ważność NL ze screenu wynika z sensownego wykorzystania promocji i niuansów-inforamcji na forach.

Wykorzystanie promocji:

a) złotówkowych typu za darmo "3 x 10 zł" za autodoładowanie

b) darmowych NL

c) 10 promocyjnych NL na próbę za 15 zł

d) samodzielnej aktywacji cyklicznego NL za 35 zł z dwoma paczkami 400GB i 450GB gdy to było jeszcze możliwe, oraz otrzymania 12 paczek 800 GB

e) wielokrotnej aktywacji NL za 93 zł przy 5 zł na koncie i ustawionym autodoładowaniu o najniższych parametrach oraz archiwalnych przelewów SMS 

f) zbiciu złotówek na koncie przez aktywację NL za 93 zł w celu zastosowania e)

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 79
  • 226
  • 0

Włącz sobie to co jest najtańsze do nielimitowanych rozmówale zachowuje Internet

chyba 93 zł będzie tańsze o 1 zł od najtańszej oferty miesięcznej 

i ZUŻYWAJ ten twój internet bez limitu 

bo on traci na wartości jak topnieje śnieg w marcu 

w lutym wysłałem raz sms i kliknąłem włącz w aplikacji. Tylko tyle i przez rok nie robiąc zupełnie nic więcej dostanę od orange połowę tego Internetu który ty pracowicie zbierałeś i opłacałeś niemałymi pieniędzmi 

już teraz plus oferuje abonament rozmowy i internet bez limitów za 60 zł. Przy przedłużeniu umowy pewnie będzie tańsza propozycja 

i mój i twój internet jest bez limitu bo jest go tak dużo 

z tym że ja go mam ważny do sierpnia i opłacony do sierpnia, nie wydałem ani jednej złotówki więcej na zebranie i utrzymanie go

w sierpniu opłacę jak co miesiąc rozmowy bez limitu i internet się przedłuży u dojdzie następne 1800 GB 

nie postawię więcej jak czteropak na zakład że za dwa lata pakiety internetowe nie przejdą do historii i  wszyscy operatorzy nie będą oferowali tanio rozmowy i internet bez żadnych limitów 

osiem lat temu za 15 GB i do tego jakieś bonusy Orange dostawał pochwały i nagrody bo był „taaaaaaki internetowy”

W tym roku orange daje co miesiąc 1800 GB żeby tylko utrzymać w sieci swoich klientów na kartę