Poradnik samodzielne częściowe przedłużenie/aktywacja Bez limitu do wszystkich (wersje cykliczne)

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 82
  • 242
  • 0

Poradnik samodzielne częściowe przedłużenie/aktywacja Bez limitu do wszystkich (wersje cykliczne)

Ale on ma usługi już opłacone na 3 i osiem lat do przodu

ma zgromadzone ponad 50 TYSIĘCY gigabajtów 

ale te 12 dni w roku nie robią różnicy bo opłacając normalnie też ma dokładnie tyle samo dni 

mając 50 tysięcy GB na nielimitowany internet przez też osiem lat i nie potrzebuje kombinować zeby uciułać dodatkowo po 150 GB 

za osiem lat to będzie to samo co jest teraz ale biorąc pod uwagę stan sprzed 8 lat

wtwdy 15 GB na miesiąc to było na bogato z internetem 

za osiem lat pakiety internetowe będą tyle samo warte i powszechne co dziś w czasach rozmowy bez limitu pakiety 1000 minut 8 lat temu

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2385
  • 9021
  • 96

@jawwa2026 na jednym z dwóch podstawowych numerów też mam długą ważność NL z podobną liczbą TB. Z czego ważność NL wynika napisałem w poście

Nie rozumiem różnicy dat 2029 a 2034, którą niedokładnie przytoczyłeś.

Sporo czasu temu, gdy posiadało się dostęp do 5G ważność KG można było nabić promocyjną aktywacją 5G. Niestety nie byłem w zasięgu 5G , aby to sprawdzić.

Same autodoładowania 5 zł przy 1 zł z potwierdzeniem blik-a mogą być przydatne dla promocji bankowych.

W moim przypadku doładowanie 5 zl wynika z ustawionego archiwalnego przelewu SMS co 7-16 dni, który chcę utrzymać. Nawet planowałem z tego przelewu zrezygnować przed zmianą regulaminu NL 10.03. 2026. Teraz nie warto.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 462
  • 2312
  • 4

@andrzej1441 Nie rozumiem różnicy dat 2029 a 2034, którą niedokładnie przytoczyłeś. 

no limit ważny do 2029 roku opcja cykliczna a 50 TB internetu w tym wazność konta głownego do 2034 roku tak jest to u mnie.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2385
  • 9021
  • 96

@Luki9 dla umocnienia ważności KG umocniłbym tę ważność płatnie przedłużając dowolną wersją przedłużenia w celu wzmocnienia i wyrównania z ważnością GB za doładowanie. Ostatnio takie przedłużenie może korzystać z kredytu do 5 zł na aktywację usługi.

PS.

Dokładnie w jakich przegródkach jest te 50TB.

Bo jak w NL to aktywacja NL powinna wyrównać ważności pakietu internet w NL z ważnością NL.

Na karcie na której były bugi z ważnościami na pewno nic nie będę robił związanego z NL do pierwszego dnia wiosny lub zużycia GB.

PI_07-16-2026_01.png