- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poradnik samodzielne częściowe przedłużenie/aktywacja Bez limitu do wszystkich (wersje cykliczne)
@Windowv2 Siedzę w Orange na kartę, bo utrzymanie numeru kosztuje mnie tylko 39 zł rocznie. Zgody marketingowe wyłączyłem, bo irytowały mnie te mejle i smsy od Orange. To co widzę w aplikacji w zupełności wystarczy.
Dlatego nie wyobrażam sobie informacji od Orange o włączeniu pakietu bez limitu co 5 dni, do tego smsy o doładowaniu konta też co 5 dni. Raz na miesiąc jeszcze może być.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poradnik samodzielne częściowe przedłużenie/aktywacja Bez limitu do wszystkich (wersje cykliczne)
SMSy informacyjne o włączeniu/wyłaczeniu usługi, doładowaniu, przywróceniu zapamiętanych/zamrożonych GB nie przeszkadzają a wręcz odwrotnie. Nie wyłączam otrzymywania tego typu SMSów choć można wyłączyć.
Normalnie to numer ze screenów doładowuję co 7-16 dni archiwalnym cyklicznym przelewem SMS 5 zł i o takim doładowaniu nie ma SMSów informacyjnych.
Ostatnio skusiłem się na doładowanie za 30zł i od razu przedłużyłem NL i bardzo dobrze, że otrzymałem SMSy:
- « Poprzedni
- Następny »