- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenia do Niemiec
► Temat został przeniesiony z kategorii O społeczności. Dodatkowo doprecyzowano w nim tytuł - Moderator Wiktor ◄
Witam
Od kilku dni nie mogę się dodzwonić do rodziców którzy są w Niemczech
Mają od kilku dni panien nielimitowanych rozmów i SMS który działa na cała UE.
Usługę włączył pracownik Orange i usługa jest aktywna tylko jest jeden problem telefon jest od kilku dni zajęty i ani ja ani rodzice nie mogą się połączyć A mają darmowe rozmowy i co dalej ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenia
Ale rozmowy są darmowe pan w salonie mówił bo roaming jest zniesiony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenia
Druga sprawa z niemieckich telefonów wszyscy mogą się do nich dodzwonić A z PL nie ma opcji bo telefon zajęty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenia
Dzięki za info teraz pójdę do tego konsultanta co mnie w błąd wprowadził i mu zrobię taka awanturę że wszystkie pieniądze mi odda
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenia
To też mogą być chwilowe problemy po stronie operatora roamingowego, wtedy warto w ustawieniach aparatu wybrać ręcznie innego operatora roamingowego.
Być może też ktoś nieopatrznie dodał Twój numer do blokowanych.
Wiele rzeczy jest do sprawdzenia, ale bez alternatywnego kontaktu z osobą w Niemczech będzie to trudne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenia do Niemiec
Dzięki za pomoc jutro się do salonu wybiorę ale i tak pewno nic nie powiedzą bo RODO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenia do Niemiec
Jak numer nie jest na Ciebie, to niestety nie. Jeśli ew znasz dane właściciela, to część spraw związanych z kwestiami technicznymi i tylko nimi - można załatwić na infolinii pod nr 510100100. Do zgłoszenia technicznego nie jest potrzebna weryfikacja. Warto przedstawić że Twój znajomy pod nr takim i takim jest w Niemczech i ma problem z dzwonieniem. Doradca udzielić info o stanie numeru zwykle nie może, ale może sprawdzić czy to przeszkoda techniczna czy inna (bez udzielenia Tobie konkretów). Nie daję gwarancji, że ktoś Ci powie ale spróbować można.
Ew można spróbować doladować za 5 zł (jeśli dla Ciebie to nie duża kwota) przez internet. Nie daję gwarancji że podziała ale jeśli jest prawdopodobieństwo że brakuje środków to może warto spróbować.