- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po zmianie na Orange Free Na Karte moje pieniądze z konta w magiczny sposób zniknęły
Tak sprawdzalam 0,00zł na głownym i promocyjnym to samo doladowywalam sie 20 listopada za 50 zł jedyne co kupilam to pakiet sms do wszystkich za 10 zł a reszta zniknela
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po zmianie na Orange Free Na Karte moje pieniądze z konta w magiczny sposób zniknęły
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To tyle by zabrali 40 zł i 164 zł z promocyjnego konta? Az dziwne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moge dzwonic przez 40 dni a konto mam wazne 363 dni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pamiętasz czy miałaś Nowe Orange Go czy Orange SMART na kartę, a może inny plan?
Korzystałaś z któregoś z tych pakietów?
- 500 MB za 5 zł
- 2 GB za 12 zł
- 2 GB + nielimitowane SMS za 15 zł
- 5 GB + nielimitowane SMS za 25 zł
Podejrzewam,że środki zostały wykorzystane na internet (za duża kwota by na SMS-y). W tej sytuacji, polecam w poniedziałek zgłosić sprawę na czacie, lub jeśli nie możesz czekać, zadzwonić na infolinię albo podejść do salonu Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Smart na karte bylam dzisiaj w salonie kazala mi babka dzwonic na infolinie ale nie moge sie dodzwonic
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli nic z tym nie zrobie? Sprobuje jeszcze na ta infolinie sie dodzwonic,dzieki wielkie za pomoc. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś