Nie można wyświetlić tego widżeta.

Połączenie z monitoringiem przez chmurę

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 10
  • 0

Witam 

Posiadam w domu monitoring. Niestety z orange nie moge sie z nim polaczyc, a jak sie za ktoryms razem uda połaczyć , to wideo stoi w miejscu mimo, ze internet jest bardzo dobry. Posiadam telefon z dual sim i z drugiej sieci laczy sie bez problemu, mimo ze internet jest bardzo slaby. Od czego to zalezy, kolega ma identyczny problem ze swoim monitoringiem

4 ODPOW. 4

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14234
  • 58503
  • 709

Połączenie z monitoringiem przez chmure

@Eweryst  najważniejsze to jest to, jaka masz usługę. Ftth czy ADSL? 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6368
  • 26032
  • 216

@Eweryst 

Napisz coś więcej o konfiguracji: jaki monitoring, jak podłączony do sieci, co dokładnie działa a co nie. Zgaduj zgadula rzadko daje użyteczne rady.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2385
  • 13160
  • 63

@Eweryst zainwestował bym w Modem LTE i kartę sim dał taką jak masz w telefonie, wtedy kamerki będą widoczne wszędzie, tyle mogę napisać w ciemno bez szczegółów, bo tych nie zamieściłeś.

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 10
  • 0

witam 

monitorin bcs, podłączony po kablu do routera, W routerze karta sim z plusa. ładuje kamery do 99% i wywala komunikat błąd połączenia. w telefonie mam apke bcs line

będzie to widać jak podepnę się pod monitoring w domu ? 

witam, jak koledze napisałęm modem jest LTE, podłączenie jest po kablu. W telefonie mam dual sim karta orange i karta plusa. w orange jest lte+ albo 5G i nie moze sie połączyć w plusie jest H+ czasem LTE i bez problemu.

*Scaliłem wpisy - moderator Wojciech.