- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie z monitoringiem przez chmurę
Witam
Posiadam w domu monitoring. Niestety z orange nie moge sie z nim polaczyc, a jak sie za ktoryms razem uda połaczyć , to wideo stoi w miejscu mimo, ze internet jest bardzo dobry. Posiadam telefon z dual sim i z drugiej sieci laczy sie bez problemu, mimo ze internet jest bardzo slaby. Od czego to zalezy, kolega ma identyczny problem ze swoim monitoringiem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie z monitoringiem przez chmure
@Eweryst najważniejsze to jest to, jaka masz usługę. Ftth czy ADSL?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Napisz coś więcej o konfiguracji: jaki monitoring, jak podłączony do sieci, co dokładnie działa a co nie. Zgaduj zgadula rzadko daje użyteczne rady.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Eweryst zainwestował bym w Modem LTE i kartę sim dał taką jak masz w telefonie, wtedy kamerki będą widoczne wszędzie, tyle mogę napisać w ciemno bez szczegółów, bo tych nie zamieściłeś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie z monitoringiem przez chmurę
witam
monitorin bcs, podłączony po kablu do routera, W routerze karta sim z plusa. ładuje kamery do 99% i wywala komunikat błąd połączenia. w telefonie mam apke bcs line
będzie to widać jak podepnę się pod monitoring w domu ?
witam, jak koledze napisałęm modem jest LTE, podłączenie jest po kablu. W telefonie mam dual sim karta orange i karta plusa. w orange jest lte+ albo 5G i nie moze sie połączyć w plusie jest H+ czasem LTE i bez problemu.