- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenia oczekujące
We wszystkich sieciach można spotkać się z usługą połączenia oczekujące, dzięki której inne osoby dzwoniące do nas mogą się z nami połączyć, gdy akurat prowadzimy rozmowę. Niestety w Orange usługa ta jest tylko dostępna dla klientów abonamentowych, klienci korzystający z kart przedpłaconych zostali pomicięci. Inne sieci posiadają do usługę dla wszystkich klientów bez wyjątków. Według mnie w dobie rozwoju telefonii komórkowej usługa dla klientów Orange powinna być powszechnie dostępna dla wszystkich użytkowników. Jak sądzicie, czy Orange dobrze robi stosując taką praktykę co do tej usługi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenia oczekujące
Ale podejrzewam, że dla Ciebie jest ważna.
Może ktoś z Orange przekaże sugestię wyżej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenia oczekujące
@przemek5994 ciekawe pytanie. Ale myślę że zainteresowanie tą usługą jest znikome.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenia oczekujące
Niestety, tej usługi nie ma w ofercie na kartę, i przez długi czas, właśnie to mnie wzbraniało przed przejściem tu od pewnego konkurenta, który ma komplet usług podstawowych.
Byłoby bardzo fajnie, gdyby wprowadzili to w ofercie na kartę, bo są to bardzo przydatne usługi. Przynajmniej oczekujące i związane z nim zawieszanie połaczeń.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenia oczekujące
Cóż, racja znikome, lecz wszytko to dlatego, że usługa poprostu jest niedostępna. Takie jest moje zdanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenia oczekujące
A teraz ciekawostka. Gdy jest włączone VoLTE (Galaxy S8) w Orange FnK to działają połączenia oczekujące - pomimo, że w ustawieniach nie da się ich włączyć lub wyłączyć. Ciekawe czy to błąd czy jakieś testy usługi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenia oczekujące
Ja od początku przejścia do Orange nie umie uruchomić połączeń oczekujących, 5 razy juz zgłaszałem sprawe do nich i nic. Telefon Xperia XZ. Spróbuje włączyć VoLTE może zadziała bo na konsultantów nie ma co liczyć.
Niestety też nie pomogło dalej to samo ;(
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj