- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
UWAGA na tą usługę, rozmowy i sms bez limitu +GB internet za 25 zł. na 31 dni , ponieważ mając taryfę orange free na karte i aktywując w/w usługę nigdy nie wykorzysta się GB internetu płacąc za cały pakiet 25zł. bo w pierwszej kolejności zchodzi internet z bonusu za doładowanie konta głównego. W taki oto mądry sposób jedną ręką orange daje internet za doładowanie za darmo , a drugą ręką zabiera internet z wykupionego pakietu za 25 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
To dogadaj się na przelew SMS z kimś znajomym skoro pakiet ci wystarcza.
Obie strony mogą zyskać.
A zapewne niedługo poprosisz o extra SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
Pakiet owy kupujesz nie tylko dla internetu. Toż to jest cudowne gdy za 25 zł miesięcznie można sobie gadać do woli ze wszystkimi sieciami, jak i esemesować też 🙂
A bonus dostajesz za free więc nie rozumiem co takiego wielkiego tracisz ?
Proponuję Ci @jan1 aktywowanie " Skarbonki " ( z każdego doładowania coś zawsze jeszcze wpadnie ) No i nie denerwuj się aż tak 😉
Pozdrawiam 🙂
http://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4002010578,title,skarbonka-,article.html
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
@wscieklaewka , a co byś Ty mi proponowała? Którą taryfę prepaid? Krótko miałem YES ze Skarbonką, lecz od tego czasu wiele się zmieniło, a mam zamiar na jesień zmigrować jeden telefon z abonamentu. Oczywiście z tych obecnie dostępnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
Ja mam Orange One ( ale to już archiwum, i nie aktywujesz jej zapewne ) Zostaje Ci Orange Free - bo innych już brak o ile się nie mylę 😉
Ale sobie ten tego ( )
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
@wscieklaewka , dziękuję Jakby co to wywołam do tablicy speca od najkorzystniejszych ofert. Halo! @Jarek ...uderzę do Ciebie w okolicach września, bo kto wie, czy coś nie zmienią
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
Witam.
@Piotrekk85 czy możesz mi podać bliższe namiary na zmiany , które weszły w styczniu 2019r.? ( link lub regulamin )
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
Zmiany nie zostały wprowadzone przez regulamin. W ubiegłym roku Orange stopniowo ze wszystkich pakietów internetowych na prepaidzie skasował punkty dotyczące kolejności wykorzystywania środków. Na koniec roku 2018 tylko doładowanie (konto główne) jest ostatnie, a potem (a właściwie wcześniej) Orange może zmieniać dowolnie. Jak twierdzą osoby decydujące za ofertę prepaid, jest to w trosce do klientów by elastycznie zmieniać nie musząc zmieniać regulaminów. Więc teraz Orange może ustalać kolejność pakietów / bonusów dowolnie.
Tyle osób na forum miało pisać już do UKE, UOKIK i nie wiadomo gdzie, ale póki co jakoś nikt tym temat się nie zajął i nie podjął w formie oficjalnego postępowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź , ale jeżeli to prawda , że nie ma żadnego regulaminu , to powstaje pozwolenie w każdym momencie na dowolną zmianę każdego zakupionego pakietu.Czyli tak jak pisałem wcześniej orange jedną ręką daje internet , a drugą ręką zabiera internet z pakietu
( 20GB ). Ale jest jeszcze jedna zasada :
1) nieznajomość prawa szkodzi.
2) co nie jest zabronione , to jest dozwolone.
A ja drugi raz nie kupię w/w pakietu i orange nie będzie mi zabierać GB internetu w ramach wykupionego pakietu.
Pozdrawiam.
- « Poprzedni
- Następny »