- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
18-03-2018
21:29
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-03-2018
21:29
Kupowalem pakiet za 35zl tj. Darmowe minuty, smsy, internet 10gb na miesiąc, bylo ok. Od nowego roku obniżono cene uskugi do 25zl, fajnie szkoda tylko ze kosztem komplikacji. W styczniu oraz teraz w marcu orange zablokowali mi środki na koncie Itp. Pytam jakim cudem? Czytałem juz o podobnych przypadkach ze to niby przez awarie...no ale przepraszam z jakiej racji mam za nią płacić ja... czy ktos moze cos z tym zrobić? Orange blokuje mi konto, zawiesza możliwość wykonywania połączeń za opłacone usługi, no cholera...ani sie z nikim skontaktowac...to przestało bys śmieszne. Czekam tydzien, po czym zmieniam tę dziadowską sieć.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
18-03-2018
21:48
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-03-2018
To ma znaczenie. Aby mieć i korzystać z pakietu musisz mieć ważny numer. Jeśli masz Orange free na kartę i robisz doładowanie za trzy razy po 10 zł, to masz 5 dni na wykorzystanie środków i 10 na odbieranie połączeń - tabelka tu https://doladowania.orange.pl
Przez co kasuje się numer i pakiety.
Jeśli nie masz innych promocji, włącz sobie konto ważne rok - sms START na 8002 - musisz mieć ważny numer (aktywacja przu stażu w ofercie na kartę powyżej 3 miesięcy za free, poniżej 3 zł).
Jeśli nie masz innych promocji, włącz sobie konto ważne rok - sms START na 8002 - musisz mieć ważny numer (aktywacja przu stażu w ofercie na kartę powyżej 3 miesięcy za free, poniżej 3 zł).
11 ODPOW. 11
18-03-2018
21:31
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-03-2018
21:31
Pakiet wykupiony na miesiąc a po tygodniu zablokowanie konta
A jaką masz taryfę i jakimi kwotami doładowujesz?
18-03-2018
21:34
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-03-2018
21:34
Orange free. Doladowuje za jakies 30zl. Pakiet wykupiony wszystko ok, niby na miesiac a po tygodniu atakuja mnie smsami zeby doladowac konto bo wylacza usluge. Kpiny.
18-03-2018
21:35
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-03-2018
21:35
A robisz to jedynym doładowaniem za 30 zł? Czy trzy razy po 10 zł lub 6 razy po 5 zł?
18-03-2018
21:43
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-03-2018
21:43
A jakie to ma znaczenie. Pakiet jest cykliczny. Przed koncem waznosci uslugi doladowuje za 30zl. W dniu odnowienia pakietu, srodki z konta głównego zostają pobrane, pakiet prawidlowo aktywowany ponownie. W odpowiedzi zwrotnej otrzymuje smsa o tym ze jego ważnośc to 30 dni. A po dniach 6 bombarduja mnie smsami i oczekują kolejnych pieniedzy.. zlodziejstwo w.bialy dzien. Odcinaja.mnie od swiata i człowiek sie fatyguje ze swojej strony kontaktowac przez jakieś czaty ktore sa rozlaczane,
,bo przez infolinie olewka calkowita.
,bo przez infolinie olewka calkowita.
18-03-2018
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-03-2018
To ma znaczenie. Aby mieć i korzystać z pakietu musisz mieć ważny numer. Jeśli masz Orange free na kartę i robisz doładowanie za trzy razy po 10 zł, to masz 5 dni na wykorzystanie środków i 10 na odbieranie połączeń - tabelka tu https://doladowania.orange.pl
18-03-2018
21:53
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-03-2018
21:53
Rozwiązanie dla Ciebie - Konto Ważne Rok.
19-03-2018
21:27
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
19-03-2018
21:27
To absurd ale ok, dzieki za pomoc 😉
P.S wszystko fajnie ale żeby w dzisiejszych czasach (gdy numery sa rejestrowane itp) istniało określenie "ważność konta" heh...bez komentarza.
P.S wszystko fajnie ale żeby w dzisiejszych czasach (gdy numery sa rejestrowane itp) istniało określenie "ważność konta" heh...bez komentarza.
19-03-2018
21:40
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
19-03-2018
21:40
@Hpest, ustaw ważność na rok i będzie sobie spokojnie pakiet działał. Wszystkie sieci mają ważność konta.
20-03-2018
08:40
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-03-2018
08:40
To nie jest żaden absurd.
Rejestrowanie numerów wprowadzono administracyjnie (ustawa) pod kątem bezpieczeństwa państwa natomiast ważność konta wynika z aspektu biznesowego/finansowego i istniała już wcześniej, przed wprowadzeniem ww. ustawy. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »