- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet uruchomił się bez mojej wiedzy.
Z tego, co pamiętam pakiet WIOSNA można było też uruchomić przez stronę MO/aplikację. Zaloguj się do MO > moje sprawy > pokaż archiwalne i po dacie sprawdź, co system zarejestrował.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No, jest tam włączenie tego pakietu - to, że włączony został SMS-em to informacja podczas rozmowy od Pani, która odrzucała reklamację.
Włączenie usługi dodatkowej
Data zgłoszenia 25 marca 2023
Data realizacji 2023-03-25 6:41 Bez limitu + 5 GB za 0zł
Tyle, że szczerze już mam opcję na potrzebną mi ilość Internetu taniej i powoli ta sytuacja już nie jest dla mnie tak istotna jak podczas zakładania wątku na Forum - który przecież założyłem w dniu odkrycia, że mam taki pakiet uruchomiony i złożenia reklamacji po wyszukaniu w Googlu co z takim fantem zrobić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli dalej uważasz, że nie włączyłeś tego pakietu nawet przypadkowo, to powodzenia życzę w nowym pomyśle na darmowe GB 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1dobrze pisze. Tylko lepiej przez stronę MO oprócz pokaż archiwalne czasami może być potrzebne uzycie na dole strony jeszcze guzika pokaż starsze.
Przy takiej liczbie skumulowanych GB, to nawet mając aktywną promocję 2400GB lub 1200 GB w nowym NL można tak sterować stanem złotówkowym konta, żeby nie było automatycznego odnowiena NL nawet do 30 dni.
W usługach aktywnych cykliczny zablokowany NL jest widoczny.
A po kliknięciu w niego można umiejętny sposób wykorzystać dostępne guziki.
PS. Uruchomienie wiosny na innym numerze pasujace do lejka
PS2. @lluukk dopatrzyłem się ze masz poustawiany przelew cykliczny na ten nr z NL. .
Sterować przelewem cyklicznym tez można bo po nieudanym automatycznym przelewie cyklicznym są jeszcze 3 próby przelewu co 3 dni.
Z 7 dni można przedłużyć do 16 dni przelew cykliczny jak po nieudanej 2 próbie powtórzenia przelewu zapewnisz środki na trzecią próbę przelewu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 widzę, że masz dużą wiedzę w temacie różnych możliwości ale ja w kwestii Internetu nie chcę za dużo zamieszania. Miałem to maksymalnie prosto "bezobsługowo" od lat za 7 zł tygodniowo.
Reasumując: miałem od lat pakiet tygodniowy za 7 zł - zasilenia na koszt pakietu szły z 2 innych numerów (3 i 4 zł) przelewami SMS - pakiet się odnawiał, "zjadał" zasilenia z Przelewów SMS i wszystko było prosto i pięknie.
Rozumiem też że każdy może co chce napisać w Internecie (że nie uruchomił czegoś co uruchomił na przykład 😉 ) więc nie bardzo chcę dalej pompować temat.
Mój pomysł na Internet jak wypali (a chyba wszystko wskazuje na to, że powinien - jeśli ktoś zna jakiś haczyk bardzo proszę o info prywatną wiadomością) jest prosty moim zdaniem i nie wymaga wiele zachodu, no może poza wieloma doładowaniami, ale sprawdziłem na innym numerze, a mam zapisane kilka kart kredytowych w MO i idzie to piorunem w aplikacji - w kilka minut zasilę tak by mieć Internet na miesiąc.
Z mojego punktu widzenia powinno być OK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I kolejna ciekawostka żadnych pakietów do włączenia, tylko to co widać ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »