Orange bez limitu - zmiana cen

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5647
  • 20019
  • 187

@andrzej1441  ale ja o tym pisałem, zależy kiedy karta była aktywowana - celem doprecyzowania przywołałem temat z AMY. W swoim pierwszym poście na wszelki wypadek dodałem, że ważne czy użytkownik nie zmienił oferty... tu mogłem pójść za daleko.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 610
  • 1220
  • 5

Nie wiem skąd problem?

Ja mam aktywną NL za 25zł odnawialną i nikt/nic mnie nie interesuje, dopóki nie będzie oficjalnego info o zmianie regulaminu! I tyle w temacie 😋

• 610
  • 1220
  • 5

@Luki_87napisał(-a)

Ostatnio doszły mnie słuchu,że cena za usługę z 25zl miesięcznie wzrośnie na 30zł czy to prawda ?

A skąd takie słuchy??? Możesz zapodać ich "źródło" ??? 😎

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 20
  • 51
  • 0

Generalnie wśród znajomych mówiono na ten temat. Zresztą w aplikacji nadal nie mam opcji przedłużenia pakietu za 25zl tylko 35zl.

Ale generalnie na chwilę obecną można zawiesić temat,bowiem dzisiaj otrzymałem SMS jak poniżej.

Więc w moim przypadku usługa nadal jest za 25zl i zobaczymy na jak długo.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi 👍🏻

Screenshot_20240112-082456_Messages.jpg

• 610
  • 1220
  • 5

@Luki_87napisał(-a)

w aplikacji nadal nie mam opcji przedłużenia pakietu za 25zl tylko 35zl.

A po ca masz mieć taką możliwość, skoro masz pakiet odnawialny??? 🤔

• 610
  • 1220
  • 5

@Luki_87napisał(-a)

w moim przypadku usługa nadal jest za 25zl i zobaczymy na jak długo.

Czyli fałszywy alarm 😋

Ps. Na jak długo? A kto to wie? Jeżeli nic się nie dzieje z pakietem, info o jego zmianie brak u operatora, to nie siejmy "wrogiej propagandy" 😎

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2478
  • 9435
  • 99

@lukibardzo dobrze że nie ma możliwości w aplikacji i na stronie aktywacji lub przedłużenia starego NL, bo przedłużenie prowadziło często do reklamacji wyzerowania licznika automatycznych odnowień, a nie powinno.

Te problemy trwają odkąd przedłużenie zaczęli traktować jak wyłączenie usługi dla licznika odnowień bez zmiany regulaminu.

Od tamtej pory nigdy już dobrze nie działał licznik automatycznych odnowień mimo, a może dlatego, że późniejszy regulamin dopuszczał dokupienie dowolnego starego jednorazowego NL bez zerowania licznika, to po 3-4 miesiącach zaczęła się likwidacja starych jednorazowych NL, ale dali kumulację GB  nowych NL z MMSami.

Sam stan usługi NL za 25 zł najlepiej widać na stronie MO w zakładce Pakiety i Usługi pod koniec aktywnych usług.

Za 35 zł to jest zupełnie inny NL.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 793
  • 4804
  • 12

Warianty bez limitu jednorazowe i cylkiczne na próbę za 15 zł znikły z aplikacji i prawdopodobnie więc zostały wycofane.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 152
  • 428
  • 1

Ale to „na próbę” chyba wyłączało 12 razy po 1000 GB którego już się potem nie dało włączyć więc te 15 zł nie było warte „zaoszczędzenia” na oplatach

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2478
  • 9435
  • 99

Cykliczny na próbę NL za 15 zł był dobry po np. po wykorzystaniu startowego NL z 9900GB w pierwszym miesiącu i korzystaniu  z GB za doładowania  np.kafelka 500GB + 400GB za zgody w kolejnych 2 miesiącach  można było NL  na próbę aktywować z promocją 9900GB w czwartym lub późniejszym miesiącu.

@jawwa2026  Lidlowska promocja nie obchodzi mnie.