- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange bez limitu - zmiana cen
@andrzej1441 ale ja o tym pisałem, zależy kiedy karta była aktywowana - celem doprecyzowania przywołałem temat z AMY. W swoim pierwszym poście na wszelki wypadek dodałem, że ważne czy użytkownik nie zmienił oferty... tu mogłem pójść za daleko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem skąd problem?
Ja mam aktywną NL za 25zł odnawialną i nikt/nic mnie nie interesuje, dopóki nie będzie oficjalnego info o zmianie regulaminu! I tyle w temacie 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki_87napisał(-a)Ostatnio doszły mnie słuchu,że cena za usługę z 25zl miesięcznie wzrośnie na 30zł czy to prawda ?
A skąd takie słuchy??? Możesz zapodać ich "źródło" ??? 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Generalnie wśród znajomych mówiono na ten temat. Zresztą w aplikacji nadal nie mam opcji przedłużenia pakietu za 25zl tylko 35zl.
Ale generalnie na chwilę obecną można zawiesić temat,bowiem dzisiaj otrzymałem SMS jak poniżej.
Więc w moim przypadku usługa nadal jest za 25zl i zobaczymy na jak długo.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi 👍🏻
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki_87napisał(-a)w aplikacji nadal nie mam opcji przedłużenia pakietu za 25zl tylko 35zl.
A po ca masz mieć taką możliwość, skoro masz pakiet odnawialny??? 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki_87napisał(-a)
w moim przypadku usługa nadal jest za 25zl i zobaczymy na jak długo.
Czyli fałszywy alarm 😋
Ps. Na jak długo? A kto to wie? Jeżeli nic się nie dzieje z pakietem, info o jego zmianie brak u operatora, to nie siejmy "wrogiej propagandy" 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lukibardzo dobrze że nie ma możliwości w aplikacji i na stronie aktywacji lub przedłużenia starego NL, bo przedłużenie prowadziło często do reklamacji wyzerowania licznika automatycznych odnowień, a nie powinno.
Te problemy trwają odkąd przedłużenie zaczęli traktować jak wyłączenie usługi dla licznika odnowień bez zmiany regulaminu.
Od tamtej pory nigdy już dobrze nie działał licznik automatycznych odnowień mimo, a może dlatego, że późniejszy regulamin dopuszczał dokupienie dowolnego starego jednorazowego NL bez zerowania licznika, to po 3-4 miesiącach zaczęła się likwidacja starych jednorazowych NL, ale dali kumulację GB nowych NL z MMSami.
Sam stan usługi NL za 25 zł najlepiej widać na stronie MO w zakładce Pakiety i Usługi pod koniec aktywnych usług.
Za 35 zł to jest zupełnie inny NL.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »