- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Od ponad 2 lat jestem w ofercie na kartę (umowa już się zakończyła po 2 latach). Jest to chyba Orange Yes. Zawsze byłem zobowiązany doładować, za 35zł i tyle też co miesiąc mi ściągało z konta. Dziś był ten dzień gdy ściągało z konta i zabrało tylko 25zł (dostałem sms "usługa cykliczne rozmowy i sms-y bez limitu do wszystkich + 36gb została automatycznie odnowiona za 25zł i jest ważna do 03.02.2018"). Czy to jakaś promocja? Jednorazowa czy na stałe i mogę teraz doładowywać po 25zł? I tego internetu też jakoś dużo dostaje, kiedyś było po 2gb na miesiąc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange YES - było 35zł, teraz 25zł?
I jeszcze jedna uwaga: doładowanie za 25 zł jest dostępne w necie tylko przez stronę Orange. W innych stronach lub w banku jest tylko 30 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli doładowując 25zł mam tylko 25 dni? I dodatkowo w sklepie nie kupie takiego doładowania?
A jakbym za 30zł doładowywał? To by mi te 5zł zostawało na jakieś mms akurat. I dni będę miał 30? czy 31? I w sklepie taki nominał kupie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kartosz napisał(-a):Czyli doładowując 25zł mam tylko 25 dni? I dodatkowo w sklepie nie kupie takiego doładowania?
A jakbym za 30zł doładowywał? To by mi te 5zł zostawało na jakieś mms akurat. I dni będę miał 30? czy 31? I w sklepie taki nominał kupie.
Tak, dokładnie. Ale możesz skorzystać z usługi Konto Ważne Rok
25zł i 30zł w każdej formie kupisz nawet w sklepie. Szczegóły znajdziesz tutaj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kartosz, jeszcze na jesieni miałem YES i spieraliśmy się na forum, czy za 25 zł jest na 31 czy 25 dni. Patrzę w swój starter:
Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich sieci komórkowych za 30zł/31 dni: *102*71# i zielona słuchawka i tak miałem
Doładowania robiłem co miesiąc na kwotę 25 zł z telefonu na abonament. Smsy potwierdzały, bonusy też się zgadzały.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, w moim przypadku było to korzystniejsze i gdybym nie brał Orange Love, zawartą umowę by złamali? Od końca lutego robiłem doładowania, którego zasady określał regulamin.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli podsumowując:
sms START na 8002 i mogę doładowywać po 25zł i się o nic nie martwić przez rok? Za rok żeby nie zapomnieć przyjdzie mi jakieś powiadomienie?
Ten Sms nie wyłączy/nie zmieni mi jakoś usługi czy coś? nie chce stracić zebranego już internetu.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »