27-01-2018
20:29
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
27-01-2018
20:29
Orange Free Przedłużenie Ważności
Witam. Obecnie nie da się w ogóle przedłużyć pakietu danych? Jutro kończy mi się ważność pakietu bonusowego, zatem chciałam go sobie przedłużyć, dlatego też doładowałam konto, ale ku memu zdziwienie poprzedni pakiet danych nie uległ przedłużeniu... To normalne w orange? XD Żebym wiedziała to bym nie marnowała kasy na doładowanie... Istnieje możliwość reklamacji doładowania skoro nie spełniło oczekiwań w nie pokładanych?
Etykiety:
3 ODPOW. 3
27-01-2018
20:40
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
27-01-2018
20:40
A z jakiej promocji masz bonusowy internet? Jeśli to bonus za doładowanie, to w ciągu 24h powinien się przedłużyć bonus wg promocji.
Może więcej opisz - jaka kwota? jak sprawdzasz ważność pakietu? może dane się nie odświeżyły?
reklamację możesz złożyć zawsze, nie musi oznaczać że będzie rozpatrzona pozytywnie
Może więcej opisz - jaka kwota? jak sprawdzasz ważność pakietu? może dane się nie odświeżyły?
reklamację możesz złożyć zawsze, nie musi oznaczać że będzie rozpatrzona pozytywnie
27-01-2018
21:11
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
27-01-2018
21:11
Dane uległy odświeżeniu. Sprawdzam poprzez Mój Orange, i po kliknięciu na kafelek z pozostałym transferem mam dwie osobne daty do obu bonusowych pakietów: stary do 28.01, a nowy do 27.02. W skrócie: gdyby wiedziała, że nie przedłuży to obecnego pakietu to bym nie doładowywała konta...
28-01-2018
09:48
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
28-01-2018
09:48
To skontaktuj się z BOK http://orange.pl/kontakt celem wyjaśnienia, są różne promocje. Tutaj na forum nikt nie wie (jeśli Ty nie wiesz) z jakiej promocji masz internet.