Orange Free Doładowanie

ROZWIĄZANE

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 4
  • 13
  • 0

Orange Free Doładowanie

Ok dziękuje bardzo 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Orange Free Doładowanie

Jak doładować konto Orange przez Internet jak nie mam żadnego konta banku

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21569
  • 62800
  • 860

Orange Free Doładowanie

@Anonim mżesz zapłacić blikiem z konta bankowego innej osoby (rodzina, znajomi). Najszybszy sposób.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Orange Free Doładowanie

Ale u mnie rodzina nie ma takiego konta banku żadnego znajomych nie mam 

• 21569
  • 62800
  • 860

Orange Free Doładowanie

@Anonim niestety nie będziesz mógł doładować konta przez internet. Płatnościami na stronie doładowania.orange.pl są: BLIK, karta płatnicza, konto bankowe. Innych opcji obecnie nie ma.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Orange Free Doładowanie

Obecnie większość banków w Polsce oferuje bezpłatne konta jako podstawowy rachunek płatniczy. Wystarczy mieć 13 lat. Jak nie chcesz, to zostają znajomi lub inne formy doładowania.
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Orange Free Doładowanie

masakra czemu tak jest ze że nie da rady doładować konto Orange przez Internet jak nie mam żadnego konta w banku

*Post poddany edycji - moderator Wojciech.

• 21569
  • 62800
  • 860

Orange Free Doładowanie

@Anonim jaki sposób płatności widzisz za doładowanie? Wpłata na konto tradycyjnym przelewem trwa kilka dni, więc szybciej i taniej będzie przejść do sklepu, czy kiosku i zakupić doładowanie w formie kodu doładowującego.

Jak chcesz doładować inny numer, nie swój, to warto skorzystać z usługi Dzięki Tobie.

Wysyłasz SMS na numer 501 700 700 o treści YYYYYYYYYYYYYY XXXXXXXXX XXXXXXX, gdzie Y to cyferki kodu doładowującego, X to cyferki numeru telefonu (przykład na cyferkach: 12345678901234 501100100 501100100)