- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za wymianę karty
tylko ten sms chyba nic nie da, bo karta już wymieniona, a kasa z konta pobrana
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za wymianę karty
@Zoenie firmowe salony nastawione są na zysk, jak klient nie w temacie, to skasują go za wymianę, bo wymiana za darmo karty sim średnio im się opłaca, chyba nic z tego nie mają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za wymianę karty
Jak dobrze trafisz to zwróci kasę na konto babci na chacie od ręki albo w trybie reklamacyjnym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za wymianę karty
@Anonimnapisał(-a)@Zoenie firmowe salony nastawione są na zysk, jak klient nie w temacie, to skasują go za wymianę, bo wymiana za darmo karty sim średnio im się opłaca, chyba nic z tego nie mają.
sad but true 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za wymianę karty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za wymianę karty
@Zoetakie praktyki Play/ Plus/T-Mobile też są w niefirmowych salonach, często starterów prepaid nie mają a tylko reklamowe kartoniki na regałach, wysyłają po starter do kiosku czy innego punktu, kioski i inne punkty sprzedaży, stosują proceder wymuszonej rejestracji startera, bo większa kasa z tego jest, takie czasy nastały, klienta się kroi na każdym kroku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za wymianę karty
@Piotrekk85napisał(-a)
Regulamin jest jasny. Mowa o salonach Orange a nie salonach partner Orange. Gdyby centrala w Wawie chciała, to by umożliwiła wszystkim salonom bezpłatne wymiany. Ponadto dostarczanie po kilkanaście sztuk sim na wymianę na tydzień na salon partnerski w mieście wojewódzkim to pytanie dla kogo ma starczyć taka niska liczba sim.
Być może na starcie w listopadzie 2018 był z tym problem, w SMS czy na stronie jest info "w dowolnym Salonie Orange" jeżeli Klient czyta, że w dowolnym Salonie to idzie do najbliższego i się nie zastanawia - ja również tak to odbieram 🙂 Niżej treść SMS-a, który dostała moja mama, wymienili jej w partner w galerii. Masz rację, zaczęło wpływać coraz więcej skarg na brak możliwości wymiany, dlatego Salony partnerskie zaczęły robić taki myk, że wymieniają z obciążeniem ( abonament ) od razu wprowadzając zgłoszenie na BL z prośbą o anulowanie 25 zł. Zawsze to jakieś wyjście 🙂
"Uwaga. Darmowa wymiana kart SIM w telefonach. Twoja obecna karta nie obsługuje dostępu do szybkiego internetu 4G LTE. Aby mieć lepszy internet w telefonie, wymień bezpłatnie swoją kartę w dowolnym salonie Orange. Twój numer telefonu, saldo środków i usługi zostaną bez zmian."
ze strony
20.11.2018 umożliwiliśmy bezpłatną wymianę karty SIM niewspierającej LTE w dowolnym salonie Orange. O możliwości wymiany karty SIM zostaniesz poinformowany SMS-em.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za wymianę karty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za wymianę karty
Pod względem kosztów wymiany karty to Orange jest w średniowieczu.
W Play system drukuje potwierdzenie wymiany i oblicza koszt wymiany.
Niedawno zapodziałem kartę z Play bo rzadko używałem.
Przy okazji drobnych zakupów w Kauflandzie zajrzałem do saloniku Playa i bez problemów otrzymałem nową i to bezpłatnie. Panią nie obchodziły żadne regulaminy - ważne co system wypluł.
PS. zagubioną znalazłem i teraz w środku niej jest Orange.
Play jakościowo karty ma lepsze, ale troszkę grubsze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za wymianę karty
@Piotrekk85 , dziwne, bo ja w maju za darmochę wymieniłem w partnerskim. Fakt, podpisywałem tam umowę na jeden mobilek, ale kartę dostałem od ręki do innego planu komórkowego. Nawet nie fatygowałem się z tym...fajnie, prawda?