Nie można wyświetlić tego widżeta.

Omyłkowo anulowana usługa 365 w OFNK

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 15
  • 0

Dobry wieczór, bardzo proszę o pomoc. Przed chwilą aktywowałem usługę 365  w ofnk i dosłownie po minucie nie widząc środków na koncie anulowałem omyłkowo  myśląc że dotyczy to wcześniejszej usługi cyklicznej. Okazało się że środki zniknęły z konta a usługa nie została uruchomiona. Niestety na infolinii nikt nie był mi w stanie pomóc. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam Adam @Wojciech 

10 ODPOW. 10

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2377
  • 13125
  • 63

@Galekooo złożyć reklamację na czat czy telefonicznie, my nie mamy wglądu w twoje konto Mój Orange, jednak konsultant ma wgląd we wszystkie działania na twoim koncie 😎

Jeśli w aplikacji sprawdzasz stan usług i środków, to nie dzieje się to od razu, od razu zmiany widać na portalu www Mój Orange 😎

• 4
  • 15
  • 0

Ma wgląd ale stwierdził, że niema możliwości zwrotu środków ani powtórnej aktywacji usługi 🤷

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14211
  • 58416
  • 706

@Galekooo  reklamacja na piśmie do Skierniewic.  Opisz sytuację, to ostatnia instancja...

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19597
  • 56743
  • 770

@Galekooo po aktywacji usługi zawsze trzeba poczekać jakiś czas, zanim usługa zostanie aktywowana. Najczęściej w regulaminie podawany jest czas włączenia usługi 24 godziny.

Jeżeli omyłkowo została wyłączona usługa, to zostaje tylko reklamacja. Czasami jednorazowo operator przychyla się do prośby użytkownika. Próbuj, może uda się przywrócić omyłkowo wyłączoną usługę.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2377
  • 13125
  • 63

@Galekooonapisał(-a)

Ma wgląd ale stwierdził, że niema możliwości zwrotu środków ani powtórnej aktywacji usługi 🤷

Od tego wpisu miałeś zacząć.

Miałem podobną przygodę, ale naprawili, ale to było kilka lat wstecz.

Nie wyłącza się usług, bo stracisz i usługę i kasę, to rada na przyszłość.

Teraz pozostaje zgłoszenie na czat, czy listownie, powodzenia życzę 😎

• 4
  • 15
  • 0

Podobno w aplikacji istnieje możliwość anulowania, tylko ja tego nie widzę 😔

https://nasz.orange.pl/t5/Konto-M%C3%B3j-Orange/Anulowanie-us%C5%82ugi-w%C5%82%C4%85czonej-przypadko...

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1796
  • 6323
  • 71

[Pakiety i i usługi]
klik
[Moje aktywne usługi]
klik
W usługach i pakietach aktywnych znajduje się usługa, którą aktywowałem lub przedłużyłem.

Klik

Po rozwinięciu usługi powinien pojawić się guzik zwrotu

Klik

@Galekoooznalazłeś guzik zwrotu???

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2909
  • 7532
  • 195

Jest możliwość anulowania włączenia usługi i zwrotu środków. Ty wyłączyłeś usługę. Ja jakieś 2 m-ce temu też omyłkowo kliknąłem w wyłącz usługę, zamiast przedłuż ważność i straciłem No Limit na rok i kilka TB. Jednak po kontakcie z BOK przywrócono mi wszystko. Dzwoń na infolinię do skutku, w końcu trafisz na kompetentnego konsultanta.

• 4
  • 15
  • 0

Dzięki (kompetentnemu 😉) konsultantowi udało się włączyć usługę hurra 👍🥳