Odzyskanie numeru w Orange na Kartę

ROZWIĄZANE

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 880
  • 5276
  • 38

@Lejdi_Di Ale rozumiem, że przerejestrowanie numeru było?

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 15
  • 60
  • 0

tak, trochę ceregieli z tym było (bo pani nie mówiła po polsku czy angielsku), ale dzięki Orange Flex się udało

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 14
  • 37
  • 0

No niezła akcja...

O tyle szczęścia, że nowy właścicel się zgodził. Mógłby cię olać albo zażądać pieniędzy tak jak wspomniałaś. W moim przypadku jest to subiektywnie bardzo ładny numer, więc wątpię, że ktoś by na to poszedł? Poza tym ten numer trafi w czyjeś ręce najwcześniej za 5-6 miesięcy. Najpóźniej za parę lat, bo może pójść na starterówkę, gdzie daty ważności teraz sięgają ... zakładam, że 2031 jakoś. Ewentualnie pewnie możnaby było poprosić kogoś w orange (np. znajomego, który tam pracuje), żeby śledził pulę i "wyłowił" numer, niczym wędkarz rybę nad jeziorem, chociaż z tego, co wiem, to oni też nie mają takiej możliwości bezpośrednio, bo robią to tak samo, jak ja bym to robił przez funkcję "zmień numer"  *660*# na klawiaturze.

Podjechałam te 200km (słuchamy nie oceniamy)

😂😂

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 15
  • 60
  • 0

U mnie to wszystko trwało jakieś 4 lata z hakiem odkąd straciłam numer (chyba, że przegapiłam moment, gdzie już jakiś właściciel był). Próbowałam też opcji zmień numer, ale jakoś nigdy nie pokazywało mi numerów nawet zbliżonych do tego co chciałam odzyskać, więc uznałam, że będę się z nim kontaktować z nadzieją, że po drugiej osobie będzie litościwa osoba 😇.

Życzę powodzenia! 🤞

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 14
  • 37
  • 0

W moim przypadku to nie jest kwestia życia i śmierci...

Okurcze, 4 lata? Był sens zmieniać? Przez ten czas już pewnie wszyscy w kontaktach pozmieniali twój numer na inny?