- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ORANGE YES - system po zasileniu konta włącza usługę, kórej nie chcę
Zasiliłem konto kwotą 50zł przez mBank. Po kilkunastu minutach sprawdzenie stanu konta - nic nie przybyło.
Sprawdzenie w Mój Orange/Informacje/Historia doładowań - na liście doładowań tuż po doładowaniu za 50zł pojawiła się pozycja -50zł Nielimitowany internet.
Oczywiście nie włączałem tej usługi - telefon jest używany w 100% do dzwonienia.
Co ciekawe przypomniałem sobie, że już miałem podobną historię przy taryfie Nowe Orange Go oraz innym numerze i wówczas tłumaczono to "błędem systemu".
Oczywiście złożyłem reklamację, ale problem jest taki, że nawet jeszcze nie została przyjęta do rozpatrzenia a nie chcę zasilać ponownie konta, bo podwójne zasilenie jest mi niepotrzebne - nie chcę wydawać zbędnie kasy...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raczej napisałem posta w celu zorientowania się, czy to częsty przypadek, czy też spotyka właśnie mnie (np. z powodu zasilenia przez konto w mBank)...
EDIT: 15:35: a na razie moje zgłoszenie wciąż ma status "Nie przyjęte do realizacji"... z mojego punktu widzenia to naciąganie na dodatkowe zasilenie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie słyszałem o takim przypadku, a także używam tylko do dzwonienia i SMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć 🙂
Wejdź na czata dla ofert na kartę, a postaramy się to dla Ciebie sprawdzić - istnieje możliwość, że będziemy w stanie rozwiązać ten problem jeszcze podczas rozmowy.