- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowo zakupiony starter - brak środków na koncie po otrzymaniu podziękowań za rejestrację
Cześć,
dołaczę się pod tą wiadomośc ale z innym problemem.
Kupiłam dziś startowke za 7zl Orange Free, przyszły mi wiadomosci ze dziekuja za rejestracje itp. wiec numer chyba jest aktywny. Jednak gdy chciałam zadzwonic okazało sie ze nie moge bo nie mam srodków na koncie. Nie wiem jakim cudem poniewaz jeszcze nie dzwoniłam ani nie uzywałam internetu, więc powinnam miec to 7zl ze startowki. O co moze chodzic ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowo zakupiony starter - brak środków na koncie po otrzymaniu podziękowań za rejestrację
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli starter był fabrycznie zaklejony lub przy Tobie otwarty, to skontaktuj się z BOK np. przez czat http://orange.pl/kontakt - tam doradca sprawdzi.
Jeśli starter był otwarty, udaj się jeszcze raz do tego samego salonu.
Ew. sprawdź co masz za info zwrotne po wciśnięciu kodu *124*# i zielona słuchawka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mimika52 napisał(-a):Cześć,
dołaczę się pod tą wiadomośc ale z innym problemem.
Kupiłam dziś startowke za 7zl Orange Free, przyszły mi wiadomosci ze dziekuja za rejestracje itp. wiec numer chyba jest aktywny. Jednak gdy chciałam zadzwonic okazało sie ze nie moge bo nie mam srodków na koncie. Nie wiem jakim cudem poniewaz jeszcze nie dzwoniłam ani nie uzywałam internetu, więc powinnam miec to 7zl ze startowki. O co moze chodzic ?
Na tym starterze był jakiś pakiet internetu ? Jeśli nie, podejrzewam, że telefon bez Twojej wiedzy coś sobie pobierał i wyzerował konto.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś