- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa wersja pakietu rozmowy, SMS-y bez limitu do wszystkich + GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze gdyby były darmowe MMSy 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy pakiet fajny @karolkaro 😉
Jak wykorzystam GB z konta, to aktywuję pakiet 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
300 zł na koncie do uruchomienia usługi 365 dni bez limitu można zbierać w różny sposób.
Najkorzystniej jest wpłacać po 25 zł co 25 dni poprzez stronę doładowania. Mieć skarbonę oraz mieć uruchomione mam staż 10-30% na promocyjne do Orange.
Z Promocyjnego do Orange idą środki np. na MMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli średnio ca 75gb za 25 płn miesiecznie. Ciekawe jakim wzięciem to się będzie cieszyć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiroci co dużo po LTE korzystają z danych mobilnych, powinni się ucieszyć, oferta droga ale ciekawa, mi pasuje bardzo 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fajny ten pakiet tylko tak sobie myślę i myślę co zrobię jak kupię na rok 😞 to wtedy do skarbonki mi nic nie wpadnie jeszcze imieniny, urodziny etc... masz za staż też - uff kurcze głowa mi pęknie od tego myślenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, pakiet wygląda bardzo dobrze. Planuję doładować w kolejności 100 + 200 (drugie doładowanie jest jakoś premiowane bodajże w ciągu 25 dni). Mam kilka pytań:
1. Po doładowaniach okres ważności połączeń wychodzących sumuje się? Czyli w przypadku Orange Free będę miał 5 miesięcy + 10 miesięcy więc w sumie 15 miesięcy?
2. W Mój Orange widzę:
Rozmowy i SMS-y bez limitu + 1 TB na 365 dni (300 zł) Zgadzam się na wyłączenie "Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB (odnawialna)" i utratę pozostałych środków
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak już to ja i tak nie wcześniej niż za pół roku przejdę na jednej z kart do tej usługi. Usługa dobra dla routera domowego z multimediami (telefon, tv).
I tak korzystam z 2 kart OFnK. I zrezygnuję ze stałego przelewu SMS (5zł co 7 dni) na ręczny 5zł x 10 na miesiąc + skarbonka i jak uzbieram 300 zł i mało środków zostanie z cylicznego bezlimitu rozmowy + SMS i bonus na 31 dni to może przejdę.
Na razie u mnie po uruchomieniu przez PLAY nowych nadajników lepiej wychodzi ratowanie się od 0:00 - 9:00 za 5 zł/miesiąc za "nocki w PLAY" (w RWK) szczególnie ze względu na osiągane prędkości ponad 50MB (a nawet ponad 100MB przy agregacji). Zapewnie Play zostanie jako rezerwa bo ma nadajniki na innych masztach i w razie konserwacji ORANGE warto mieć coś w zapasie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@toleknapisał(-a)Planuję doładować w kolejności 100 + 200 (drugie doładowanie jest jakoś premiowane bodajże w ciągu 25 dni).
A nie lepiej 200 + 50?
Dostajesz bonus 30 zł za doładowanie nominałem 200 zł oraz 25 zł ze Skarbonki (jeżeli Twój staż przekracza 2 lata). Ostatecznie pakiet kosztujący 300 zł będziesz miał za 250 zł.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »