- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wszystkie numery wyświetlają się w aplikacji Orange + jeden znikł na jakiś czas i pojawił się.
No ok, czyli w skrócie żeby ktoś przepisał numer na inny pesel, czy apke musiałby się jedynie posłużyć dowodem? Czy wystarczyło, ze np. Na swoim telefonie zalogować się na moje konto "mój orange" i w ten sposób odbył autoryzację w salonie? Bo teraz się zaczynam zastanawiać, czy czasem nie odinstalować tej aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wszystkie numery wyświetlają się w aplikacji Orange + jeden znikł na jakiś czas i pojawił się.
@Swiniak honorowany jest Tylko dowód osobisty i to obu steon. Żadna apka w kontakcie w salonie nie zadziała
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@SwiniakJak masz fizycznie kartę z numerem do sprawdzenia to najprościej zalogować się do MO ale na stronie MO numerem telefonu a hasło dostaniesz na SMS.
Następnie z menu Twoje Konto wybierasz Zaloguj się do Mój Orange.
Taka operacja spowoduje wyświetlenie stanu konta dla numeru podstawowego=głównego konta powiązanego z badanym numerem.
PS. W zasadzie ta informacja może być istotna dla osoby, która chce powiadomić o znalezieniu karty SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Swiniaknapisał(-a)...
teraz się zaczynam zastanawiać, czy czasem nie odinstalować tej aplikacji.
To jest słuszny trop. Każdemu doradzam żeby od tego zaczął. Ta aplikacja jest zbędna i szkodliwa, IMHO. Oczywiście: niezależnie od Twoich podejrzeń i problemów.
- « Poprzedni
- Następny »