- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Temat przeniesiony z Telefony i tablety do odpowiedniej kategorii + dodano etykiety - moderator Bartłomiej
Dobry wieczór. Pare chwil temu postanowiłam zresetować sobie swój telefon. Generalnie nigdy z PiNem nie miałam problemu, wpisywałam go automatycznie. Ale tym razem zaczęłam się zastanawiać przed wpisaniem go.. i był błędny. 3 próby minęły, musiałam więc wpisać kod PUK. Wiadomo, tego już nie pamiętałam w ogóle więc zadzwoniłam do mamy i siostry (studiuje w innym mieście) żeby poszukały mojego starteru i podały PUK. Podały kilka razy.. a ja po 7 próbach mam komunikat że kod PUK jest niepoprawny.. pytam jak to możliwe?
Chciałam zobaczyć na stronie.. ale PUK mogę tylko sprawdzić na aplikacji, która z kolei jest tylko na telefonie, do którego się nie mogę dostać 🙂
Ps; wiem, że jest późna pora ale to pilne bo jestem bez telefonu, a może akurat ktoś mi pomoże.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę odblokować telefonu - zły kod PIN i PUK?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@hufsmoke napisała:
Pokaż szczegóły(...)
Chciałam zobaczyć na stronie.. ale PUK mogę tylko sprawdzić na aplikacji, która z kolei jest tylko na telefonie, do którego się nie mogę dostać 🙂
(...)
Hejka 🙂
ja tylko do powyższego fragmentu...
PUK można podejrzeć właśnie na stronie portalu Mój Orange. Apka - o ile się orientuję - nie daje takich możliwości 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@hufsmoke czy udało Ci się odblokować telefon bazując na naszej pomocy? Jeśli tak, to oznacz proszę post, który najbardziej Ci się przysłużył. 🙂
🎀🦄🐾🤸♀️