@Koo22 nie jest to pewne wdrożone i dlatego nie działa, same włączenie usługi nic nie znaczy, musi działać.
Obstawiam że to jeszcze testują i SMS że weryfikacja głosowa aktywna, nie do wszystkich dociera, ja to miałem aktywne od momentu wdrożenia i nie działało, wyłączyłem i tyle, lubię Maxa i wolę ten sposób weryfikacji, nie zawodzi
@Koo22 , mnie przychodzi do głowy myśl, że mają za mało, albo wogóle nie dysponują Twoimi próbkami głosowymi. Ty wiesz najlepiej, czy tak może być.
Inna sprawa, to weryfikacja głosowa jest omylna często, poważnych spraw w ten sposób nie załatwisz.
Klient co nagminnie dzwoni pewnie ma sporo próbek głosu, jak sporadycznie dzwonisz do Orange, to mało tych próbek głosu, jak system ma cię zweryfikować @Koo22
To czyli jutro zadzwonić do konsultanta?
Tak jak pisałem tu
@Koo22 może być jak mówi kolega @Anonim , najlepiej jutro sam zweryfikuj to zadając pytanie konsultantowi na infolinii.
@Koo22napisał(-a)@bronzub A to jak mam się dowiedziec
@Koo22 , jutro na czacie dopytaj, dlaczego nie działa weryfikacja głosowa. Może będzie potrzebna sztuczka marketingowa do weryfikacji? Wybierzesz jakąś wyimaginowaną ofertę, a oni ze sklepu zadzwonią w mig. Na ściemniaj, ale z sensem, by jak najwięcej próbki zostało zarejestrowane, to może zadziała? Innego pomysłu nie mam. Nie wiem, czym system rozpoznawania dysponuje próbkami i czy wogóle coś ma. To najtańsze poświęcenie za friko
@Koo22 poczytaj https://www.orange.pl/zobacz/mojglos?_ga=2.113273795.532478411.1647193533-1523277085.1641378371&_gac...
Prawdopodobnie nie ma próbek Twojego głosu, lub nie jesteś w gronie szczęśliwców wytypowanych do testow/działania na weryfikacji głosem z powodu np małej ilości kontaktów z infolinią. Wyjaśnij to jutro na czacie
Ale ja już się kontaktowalem z konsultantem i wysłał zgłoszenie 10lutego i do tej pory nie mam odpowiedzi a jak dzwonię to tylko mówią że trzeba czekać bo to powinno już działać i mówią że wszystko jest porządku. To co mam zrobić?