Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa weryfikacja głosowa

ROZWIĄZANE
Koo22
Poziom 18, Badacz Przestworzy
Solved!

Chce się zapytać co mam zrobić jak mi nie działa weryfikacja głosowa bo jak dzwonię na infolinię to tylko mnie max prosi o kod klienta Orange nic nie mówi o tej weryfikacji a mam wyrażoną zgodę proszę pomóżcie mi

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
Solution

Wiadomość zawiera hiperłącze

@Koo22 poczytaj https://www.orange.pl/zobacz/mojglos?_ga=2.113273795.532478411.1647193533-1523277085.1641378371&_gac... 

Prawdopodobnie nie ma próbek Twojego głosu, lub nie jesteś w gronie szczęśliwców wytypowanych do testow/działania na weryfikacji głosem z powodu np małej ilości kontaktów z infolinią.  Wyjaśnij to jutro na czacie

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

30 ODPOW. 30
ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@Koo22 w sobotę były jakieś prace serwisowe systemów. Być może coś jeszcze robią. Sprawdź w poniedziałek.

Koo22

Ale mi ta weryfikacja głosowa nigdy nie działała od dnia wyrażenia zgody a zgoda była wyrażona w tamtym roku

slav72
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

@Koo22  czy dostałeś potwierdzenie od Orange że ta weryfikacja klienta jest aktywna, pytam gdyż ja po wyrażeniu zgody na taką weryfikację dostałem od Orange info z potwierdzeniem aktywacji i podziękowaniem za wyrażoną zgodę, coś w stylu dziękujemy za wyrażenie zgody na głosową weryfikację klienta i potwierdzamy że od dziś będziemy weryfikować Ciebie na podstawie zgromadzonych i zapisanych próbek głosu , dalej było coś o ochronie danych osobowych, o wykorzystywaniu próbek głosu na własne potrzeby Orange i nie przekazywaniu próbek innym podmiotom (napisałem to własnymi słowami, może się nie zgadzać "słowo w słowo", ale było to w takim kontekście, dokładnie nie zacytuję gdyż też to było w zeszłym roku chyba wrzesień).

Koo22

Nie dostałem to co mam zrobić?

Koo22

Pomóżcie mi błagam 

slav72

Wiadomość zawiera hiperłącze
Koo22

@slav72 no czytałem i nic się tam nie dowiedziałem ja mam wyrażoną zgodę tylko mi to nie działa nie dostałem żadnego potwierdzenia nic co mam zrobić

slav72

Wiadomość zawiera obraz

@Koo22  a jak masz ustawione na swoim koncie MO => Ustawienia => Zabezpieczenia, szczególnie chodzi o to:

slav72_0-1647197538108.png

Koo22

@slav72 mam na zaznaczone na nie to czego mi nie działa