Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 441
  • 2209
  • 4

Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO

@arthur  Z tego co pisze obecnie w aplikacji Mój Orange bonus 500 GB wazny 30 dni jest wazny do 4 maja 2026 

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 178
  • 506
  • 0

@Luki9napisał(-a)

@arthur  Z tego co pisze obecnie w aplikacji Mój Orange bonus 500 GB wazny 30 dni jest wazny do 4 maja 2026 

To musi być jakiś błąd, bo wszystkim wpada do BIZD i ich ważność da się wydłużać jak dobrze pamiętam?

• 441
  • 2209
  • 4

@ŁebDoInteresów  Tak wydłużyc sie go da jak najbardziej...

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 697
  • 3564
  • 30

@Luki9 Czas na włączenie/odebranie 500GB jest do 4 maja (poprzednio  promocja 500GB za logowanie miała termin do 30 kwietnia). Czas na wykorzystanie tych 500 GB zależy natomiast od terminu ważności szufladki BIZD do której gigabajty wpadają, ale jest nie krótszy niż 30 dni (można ten termin ważności BIZD wydłużać np. o kolejne lata wykupując przedłużenie o każdy kolejny rok za 39 zł lub w inny sposób utrzymując ważność konta na rozmowy wychodzące). Na jednym numerze mam BIZD ważny jeszcze przez 8 miesięcy, na drugim przeszło dwa lata. Włączenie teraz "500GB na 30 dni" skutkuje tym, że te 500GB przybierają taką samą ważność jaka jest ważność szufladki BIZD na danym numerze - w moim przypadku 8 miesięcy na jednym numerze, a ponad 2 lata na drugim

• 218
  • 750
  • 4

Tak fajnie, bo można cieszyć się z nich długi czas, jak ma się już włączony długi okres, czy tam jak sobie ktoś włączy przedłużenie.

Mam nadzieję, że nie skasują ich.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2315
  • 8545
  • 94

Jak ktoś nie potrzebuje płacić 15/31/35 zł za cykliczny NL do wszystkich to warto nie ulegać reklamie i wykorzystać tę promocję w celu świadomej samodzielnej rezygnacji z NL cyklicznego.

Po tym spokojnie można ustawić autodoładowanie 5 zł przy 1zł (2 zł gdy aktywne Twoje numery) lub mniej i aktywować Zamianę środków na dni Bez limitu.

Na sporadyczne długie rozmowy na komórkowe zawsze Można aktywować NL tylko na komórkowe za 1 zł i lub 

Twoje numery za 3 zł na 30 dni za 1 numer (szczególnie stacjonarny) - opłata automatyczna cykliczna

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 10
  • 32
  • 0

A ja mam, że do 31 sierpnia

orange.JPG

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 542
  • 2663
  • 8

Promocja przedłużona, ale jeśli było wcześniej włączone to nie przyzna.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 542
  • 2663
  • 8

Dodatkowo kafelek na numerach gdzie było przyznane 500GB mi znikł.