- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozumiem, że jeśli na tym numerze wykorzystało się taką promocję wcześniej, to ona po prostu nie zadziała i dostanie się info, że już wykorzystana?
Nie chcę już nic włączać i sprawdzać, żeby znowu coś poszło nie tak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5 Zadziała. Włączaj śmiało, bo promocja do 30 kwietnia 👍
Sam też skorzystałem mimo, że rok temu odebrałem za to samo 100GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5 Zadziała. Włączaj śmiało, bo promocja do 30 kwietnia 👍
Sam też skorzystałem mimo, że rok temu odebrałem za to samo 100GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie Mój Orange pojawiła mi się opcja włączenia bonusu 500 GB za doładowanie.
@klient5 wczoraj włączyłem na swoich wszystkich numerach. Działa bez problemu, mimo, że już wcześniej podobną promocję odbierałem. Masz czas do 30 kwietnia włącznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie Mój Orange pojawiła mi się opcja włączenia bonusu 500 GB za doładowanie.
Potwierdzam i ja, że wchodzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie też ta promocja zadziałała.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To nie pierwszy raz Orange zaskakuje możliwością aktywacji promocji za pierwsze logowanie w MO.
Ogólnie przy zmianach w promocjach można być zaskoczonym niuansami z korzyścią dla użytkownika tuż przed i zaraz po wprowadzeniu.
Dodatkowo dochodzą dodatkowe własności usług nie ujęte w regulaminie np. z powodu trudnego ich opisania. Aktulane przykłady:
1)wpływ NL na ważność GB za doładowanie
2) częściowa aktywacja NL i dodatkowy bonus za samodzielną aktywację w MO itd.
Stare-archiwalne przykłady:
Utrzymanie licznika odnowień przy zmianie NL cyklicznego za 7 zł na NL za 25 zł i w drugą stronę przez kilka lat było możliwe i nagle stało się niemożliwe przy tych samych regulaminach.
Zachowuję pewien sceptycyzm po doświadczeniach z licznikiem odnowień.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A on nie dezaktuwuje gb za doładowanie w ue? Bo dostałem kiedyś te z ferii i jeszcze mam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wyłącza GB UE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO
Dziwne, ale bardzo "fajne"- ponieważ faktycznie zadziałało, tak jak napisaliście.
Oczywiście, chodziło o 500 GB za pierwsze logowanie a nie doładowanie, pomyliło mi się, ale nie mogę już edytować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO
@klient5napisał(-a)
Oczywiście, chodziło o 500 GB za pierwsze logowanie a nie doładowanie, pomyliło mi się, ale nie mogę już edytować.
To jest "prezent za pierwsze logowanie do Mój Orange" chociaż pierwsze logowanie to to nie jest. Gigabajty wpadają do szufladki "bonus internetowy za doładowania" mimo, że nie są gigabajtami przyznanymi za doładowanie. Prezent jest "na 30 dni", choć w rzeczywistości może być na parę lat. Tak że tak
Najważniejsze jednak, że użytkownicy zadowoleni 😉
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »