Na jednym koncie mam przedłuż ważność a na drugim brak tej możliwości?

ROZWIĄZANE

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2200
  • 21

@klient5 Zobacz czy masz tę opcję na www Mój Orange w Pakiety i usługi/ Przedłużenie ważności konta i GB. U mnie jest 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 424
  • 1540
  • 4

@klient5napisał(-a)

Trochę dziwne, że nie dali tej możliwości na stronie normalnie tak jak na tym drugim koncie.

Sądzę przez to, że ten przycisk do przedłużenia ważności służy do bonusu dodatkowego (może coś było w apce Mój Orange do odebrania) i dlatego się pojawił 🙂 a ten START365 to do GB do doładowań i ważności konta (choć jak doładowujesz telefon to ważność konta i doładowań wzrasta)

• 191
  • 646
  • 4

Jest w pozycji inne...

Przedłuż ważność konta głównego oraz bonusowych GB bez konieczności doładowania.

Na pewno to przedłuży te GB na rok za 29 zł?

Pytam, żebym na minę się nie nadział.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 51
  • 212
  • 0

W aplikacji Mój Orange też nie ma? Ja mam na wszystkich numerach taką możliwość nawet wielokrotnego chyba na spokojnie na 7 lat do przodu nawet, dalej nie próbowałam xD

• 478
  • 2200
  • 21

@klient5napisał(-a)

Jest w pozycji inne...

Przedłuż ważność konta głównego oraz bonusowych GB bez konieczności doładowania.

Na pewno to przedłuży te GB na rok za 29 zł?

Pytam, żebym na minę się nie nadział.

@klient5 Tam powinieneś mieć do wyboru po różnych cenach opcje przedłużenia na 365, kwartał lub na miesiąc

Usługa nazywa się Przedłużenie ważności konta i GB, więc przedłuża ważność konta i GB 😉

Oczywiście przedłuża ten bonus za doładowania, bo GB za nolimit mają swoją ścieżkę. Jakiś rok temu Orange zmienił te usługi i chyba teraz w ogóle nie można przedłużyć bez doładowania samej ważności konta, bez przedłużania GB  - kiedyś było to zdaje się za 9 zł

• 191
  • 646
  • 4

OK Włączam zobaczę czy zadziała.

Dopytam jeszcze, to przedłużenie to zacznie się od dzisiaj? 

Czy doda do terminu 60 dni które jeszcze mam ważności?

• 478
  • 2200
  • 21

@Lilienne Ważność konta się kumuluje więc inwestując kolejne 29 pln za każdy rok można spokojnie sobie nabić ważność na kilka lat naprzód 👍

• 51
  • 212
  • 0

@arthur napisał(-a)

@klient5 Tam powinieneś mieć do wyboru po różnych cenach opcje przedłużenia na 365, kwartał lub na miesiąc

Usługa nazywa się Przedłużenie ważności konta i GB, więc przedłuża ważność konta i GB 😉

Oczywiście przedłuża ten bonus za doładowania, bo GB za nolimit mają swoją ścieżkę. Jakiś rok temu Orange zmienił te usługi i chyba teraz w ogóle nie można przedłużyć bez doładowania samej ważności konta, bez przedłużania GB  - kiedyś było to zdaje się za 9 zł

Kiedyś było za 0 zł dla użytkowników ze stażem pozostali 3 zł płacili chyba, jeśli poniżej 93 dni numer się miało. Minusem było to że ważność konta to było maks 366 dni, teraz po przedłużeniu za 29 zł robi się z miejsca przedłużenie o 365 istniejącej ważności konta i GB za doładowania.

• 51
  • 212
  • 0

@klient5 napisał(-a)

OK Włączam zobaczę czy zadziała.

Dopytam jeszcze, to przedłużenie to zacznie się od dzisiaj? 

Czy doda do terminu 60 dni które jeszcze mam ważności?

Doda te 60 dni będzie 425 pewnie.

• 478
  • 2200
  • 21

@klient5 Nie od dzisiaj. Doda się do aktualnej ważności konta, czyli z korzyścią dla klienta