Mogę aktywować jeszcze stare promocyjne pakiety za 10,20,25,30 zł czy działają już tylko najnowsze?

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 179
  • 510
  • 0

Mogę aktywować jeszcze stare promocyjne pakiety za 10,20,25,30 zł czy działają już tylko najnowsze?

Wymiana kart sim nie wchodzi w gre, antena jest w trudno dostępnym miejscu i nie mam zamiaru dla paru zł specjalnie sie fatygować...

Pomysł z przejściem do flexa za 8 dych miesięcznie nietrafiony totalnie

Są jakieś szanse na to, że pomysł z tańszą ofertą GB w OFnK zostałby zrealizowany jeśli by stworzyć taki temat w odpowiednim dziale? 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 703
  • 3605
  • 30

@ŁebDoInteresównapisał(-a)

Pomysł z przejściem do flexa za 8 dych miesięcznie nietrafiony totalnie

Wrzuciłem, bo chyba tylko tego jeszcze nie było 

Są jakieś szanse na to, że pomysł z tańszą ofertą GB w OFnK zostałby zrealizowany jeśli by stworzyć taki temat w odpowiednim dziale? 

Brawurowa akcja w sytuacji, gdy wszystko drożeje a abonamenty są waloryzowane, ale pomysł zawsze można zgłosić. Na głównej stronie forum jest przycisk "dodaj pomysł"

• 179
  • 510
  • 0

Jakie poparcie będzie potrzebne? 

• 703
  • 3605
  • 30

@ŁebDoInteresów Jak tylko założysz pomysł, to mój głos już masz, ale nie jestem pewien, czy to wystarczy 😉

• 179
  • 510
  • 0

Wiadomo że 1 głos to nic, ale ile potrzeba by pomarańczowy wgl spojrzał z uwagą na ten pomysł? 

1000 głosów wystarczy? 

• 703
  • 3605
  • 30

Sądzę, że wszystkie pomysły są w końcu czytane przez osoby do pewnego stopnia decyzyjne.

Np. zgłosiłem kiedyś jeden pomysł, uzasadniłem go, i nawet do dziś go podtrzymuję i po jakimś, dłuższym czasie przyszła odpowiedź, że nie jest przewidywany do wprowadzenia 

Ale wiele różnych pomysłów zostało wprowadzonych 

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1949
  • 8343
  • 68

@arthurnapisał(-a)

@ŁebDoInteresów Jak tylko założysz pomysł, to mój głos już masz, ale nie jestem pewien, czy to wystarczy 😉

Wiadomo że 1 głos to nic, ale ile potrzeba by pomarańczowy wgl spojrzał z uwagą na ten pomysł? 

1000 głosów wystarczy? 

@ŁebDoInteresów  to nie ma reguły. Wszystko zależy od tego, czy to się będzie opłacać operatorowi.

• 179
  • 510
  • 0

Liczę na wasze poparcie, pomysł pod linkiem niżej: 

https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Promocyjne-pakiety-po-10-15-20-25-i-30z%C5%82-na-podobnej-zas...

In cheap internet we trust! 

😄

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2317
  • 8549
  • 94

@arthurnapisał(-a)

@ŁebDoInteresów Masa różnych możliwości - kombinacji jest we wcześniejszych postach. Promocja za 35 pln jest jednak dobra!

Jeszcze inna możliwość - Przejdź do flex, weź najwyższy plan za 80 pln. W cenie masz 4 karty internet nolimit. Kosztami i kartami podziel się z rodziną. Jeśli nigdy nie byleś we flex, to jeśli przeniesiesz numer z obcej sieci możesz włączyć  promocję 3 miesiące za 0 złotych 💪

Późno do takiego wniosku doszedłeś. Nie trzeba było dopuszczać do permanentnego wyłącznia cyklicznego przez system tracąc GB w NL, a co gorsze ponowne skorzystanie z promocji 9600 GB przez rok.

Trzeba było najpóźniej 26 dniu zawieszenia (lub najpóźniej na początku 27  dnia zawieszenia) NL cyklicznego aktywować najtańszy NL  jednorazowy (lub inny NL) przywracając w ten sposób NL cykliczny na 7 dni (lub inną liczbę dni określoną przez aktywowany inny NL) z kumulacją z zamrożonymi GB.

Przy jednorazowym za 10 zł wychodziło, że trzeba było, go aktywować co 33/34 dni aby przywracać do życia cykliczny NL z promocją 9600GB.

Internet i tak był wykorzystywany z innych przegródek. Właściwości NL zapewniały ważność GB z bonusu za doładowanie i nie trzeba byłoby ich płatnie przedłużać.

Teraz to po ptakach i trzeba kombinować z przeniesieniem np. do NJU.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2317
  • 8549
  • 94

@ŁebDoInteresów  przy Twoich potrzebach można nic nie kombinować z przenoszeniem numeru. Proponuję jutro doładować online kwotą taką, żeby po wyczerpaniu GB lub w ostatnim dniu ważności GB za doładowanie mieć kwotę niezbędną do aktywowania jednorazowego NL za 365 zł z 2 TB na 365 dni przy aktywacji w MO.

Jutro podobno za doładowanie online orange na stronie lub w MO będzie podwojony bonus GB.

zapowiedź 

GB w NL na końcu schodzą dlatego każda darmowa promocja z GB będzie od razu wykorzystana i dlatego od razu po doładowaniu nie należy aktywować tego NL.