- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mogę aktywować jeszcze stare promocyjne pakiety za 10,20,25,30 zł czy działają już tylko najnowsze?
@andrzej1441napisał(-a)@ŁebDoInteresów przy Twoich potrzebach można nic nie kombinować z przenoszeniem numeru. Proponuję jutro doładować online kwotą taką, żeby po wyczerpaniu GB lub w ostatnim dniu ważności GB za doładowanie mieć kwotę niezbędną do aktywowania jednorazowego NL za 365 zł z 2 TB na 365 dni przy aktywacji w MO.
Jutro podobno za doładowanie online orange na stronie lub w MO będzie podwojony bonus GB.
GB w NL na końcu schodzą dlatego każda darmowa promocja z GB będzie od razu wykorzystana i dlatego od razu po doładowaniu nie należy aktywować tego NL.
Niestety kolejna totalnie nie trafiona propozycja, te 2TB to wychodzi po przeliczeniu 166GB na msc więc jeszcze mniej niż z oferty NJU, do tego za 365zł, a nie 228 jak wychodzi przy pakiecie za 19 na msc za 200GB + bonus...
Najtaniej i najlepiej bez wymiany karty sim wychodzi ten pakiet za 35 msc, a póki co głosujcie na pomysł który wyżej wysłałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mogę aktywować jeszcze stare promocyjne pakiety za 10,20,25,30 zł czy działają już tylko najnowsze?
@ŁebDoInteresów to jak odniesiesz się do wcześniejszych moich postów, że na tej karcie włożonej do modemu umieszczonym w niedostępnym miejscu nie otrzymasz dodatkowych paczek 800 GB z promocji 9600GB. Pisałeś, że GB się kończą , to znaczy , że NL cykliczny z promocją 9600GB został wyłączony permanentnie.
Co prawda możesz liczyć, ze po 1.03.2026 r spełnisz warunki uaktualnionej lub zmienionej promocji 9600 GB lub zadziała jakiś niuans.
Ewentualnie skorzystasz z indywidualnego kodu na paczki po 1000 GB jak go otrzymasz.
Policz ile GB było w poprzednim roku w darmowych promocjach z których można było skorzystać. Przypadkowo łącznie nawet 10 TB uzyskam w bonusie za doładowanie przy 30 GB prezencie w pierwszą środę miesiąca, bo działał krótkotrwały niuans-błąd
NJU nie rozdaje tylu darmowych GB. Nawet chyba nie ma bonusu za doładowanie. Przy podwojonym bonusie za doładowanie mamy dodatkowe 730 GB, które nie uwzględniłeś w kalkulacji. Ponadto nie musisz martwić się o ważności. Trzeba pilnować darmowe promocje na GB, aby nie zadziałał darmowy lejek przy większym średnim zapotrzebowani niż napisałeś. Doładowywać - zbierać złotówki na kolejny NL, gdy są extra dodatkowe GB lub złotówkowe bonusy za doładowanie.
Zrozumiałem, że największy problem, to fizyczny dostęp do karty SIM. Forsa to mniejszy problem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie byłem na NL tylko na darmowych bonusowych GB, nigdzie nie pisałem że byłem albo jestem na NL, będę dopiero aktywował promocyjne 9900GB na rok za 35 msc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sciemniasz?
Jak w takiej systuacji mówić o przeniesieniu numeru jak nie wykorzystuje się podstawowej darmowej promocji?
SMS START na 811
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A co ten sms aktywuje? Jaki pakiet ile GB?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tą promocję o której wspomniałeś, ale pierwszy miesiąc (30 dni) za 0 zł i dwa pierwsze odnowienia za 15 zł.
Ta promocja była przedłużona wiele razy w róznym wydaniu, aktualnie jest do 28.02.2026 a co będzie dalej to nie wiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aaa no teraz sobie przypominam, dzięki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Masz poniżej regulamin.
Regulamin promocji „Bez limitu za 0 zł + 9600 GB ekstra przez rok” w Orange na kartę
Sprawdż czy spełniasz warunki.
Zmiany będa w Nl od 10.03.2026 m.in likwidacja tzw NL na próbę za 15 zł.
Warto wcześniej wysłać SMS START50 na 812
jednorazowy nie wpływa na darmowe odnowienia.
a może i drugi jednorazowy NL na 30 dni za 15 zł jeszcze zadziała
SMS START na 815
A w ogóle jesteś pewny ze spełniasz warunki na SMS START na 811
To zaczynasz od NL na próbę i wtedy nawet 4 NL może wejdą po 1 z każdego rodzaju
2 bardzo stare na próbę cykliczny i jednorazowy
oraz
cykliczny i jednorazowy z nowszej wersji na próbę
I dopiero wtedy aktywujesz NL za 0 zł z 9600GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 Chyba wdało się jakieś nieporozumienie co do niemożliwości włączenia promocji za 35 zł (12 x 800 GB z promocji i 12 x 25 GB). Sam mam jeszcze numer - starter za 5 pln kupiony kwiecień/maj zeszłego roku (numer obecnie w okresie pasywnym), na którym wykorzystałem wszystkie gigabajty na start (za zgody, mój orange) i chyba nawet włączałem jakiś promocyjny NL, który był gratis na kilka dni, żadnego NL nie wyłączałem, bo takich rzeczy się nie robi. Czy w takim razie istnieje przeszkoda, żebym przez sms START pod 811 (a wcześniej CYKL pod 813.) dostał tę promocję z godnie z tym https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte ? Nie widzę takiej przeszkody, a jeżeli istnieje to jestem jej nieświadomy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthur Można spróbować jak ma się zablokowaną co najmniej 1 zł
Odblokowujemy aktywując jednorazowe EPI za 1zł - jest dostępne w apce nawet w stanie pasywnym.
Jak nie ma się zablokowanej co najmniej 1 zł to nie warto.
Nowa startówka wyjdzie taniej.
Jak już wykorzystwać NL na próbę to te z najwyszym wyszym pakietem internetowym i dopiero wtedy
SMS START na 811
Numerów, które spełniają warunki NL za 0 zł z 9600Gb zapewne nie pozostało zapewne dużo w biegu.