- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mogę aktywować jeszcze stare promocyjne pakiety za 10,20,25,30 zł czy działają już tylko najnowsze?
Mam problem, nie moge aktywować tego promocyjnego pakietu 9900GB w apce Mój Orange, jak to naprawić?
W routerze takie wiadomości SMS gdy próbuje aktywować przez Mój Orange, na BOK załatwią mi to czy sam moge coś z tym zrobić?
Czy chodzi o to że ta promocja zadziała dopiero jak aktywuje jakikolwiek NL z tej listy czy musi być ten za 35zł żeby móc korzystać z tego promocyjnego za 35 msc 9900GB na rok po 825GB msc?
Jeśli o to chodzi bo nie wiem
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mogę aktywować jeszcze stare promocyjne pakiety za 10,20,25,30 zł czy działają już tylko najnowsze?
@ŁebDoInteresów a nie miałeś tej karty z od razu odpalonym miesiącem za 0 i 9600GB dla nowych albo to że sam odpalałeś tą promocję?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nie i sam nie odpalałem, korzystałem tylko jak wspomniałem w pierwszym wpisie z 1000GB za zgody co było w okresie wakacyjnym i 1000GB świątecznym co było w grudniu i tyle, poza tym ostatnio odpaliłem 10GB prezentowe i 20GB na ferie ale to pewnie nie o to chodzi, więc co mam zrobić żeby uruchomić ten pakiet promocyjny 9900GB za 35zł msc?
Muszę uruchomić najpierw jeden z NL dowolny czy musi być ten za 35msc jeśli o to chodzi bo nie wiem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów kiedy aktywowałeś startówkę?
po raz kolejny nie odpowiedziałeś?
Na przedwiośniu 2025 były zmiany w NL oraz przy aktywacji starterów. Nawet opóźniali wejście tych zmian zapowiadanych we wcześniejszych komunikatach.
Wyraźnie pisałem o sprawdzeniu działania SMS START na 811.
Może prawidłowa była teza z postu .
A tak w ogóle to kafelek powinien zadziałać u każdego już przy 30 zł na koncie złotówkowym jak nie była wcześniej aktywna promocja 9600Gb. Przy 30 zł będzie debet 5 zł.
Zapomnij o APCE jak chesz mieć cokolwiej z 0 zł lub 15 zł w NL na 30 dni
Tylko SMSY
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter aktywowałem jak był czas promocji 1000GB za zgody, któryś z miesięcy wakacyjnych czerwiec, lipiec pewnie, poza tym jak w apce mój orange aktywowałem Ferie 20GB to mimo że w apce jestem na numerze który jest w routerze to sms i tak przyszedł na numer z którego korzystam w telefonie z apki mój orange 😄 wina apki?
To znaczy że przez apke mi nie wchodzi ta promka i musze ręcznie wysyłać SMSy w routerze?
Bo np. po wysłaniu smsa ZIMA pod 8011 w routerze przyszły 2 wiadomości zwrotne i GB sie załadowały od razu, tak jak na telefonie gdy aktywowałem dla numeru w routerze przez apke 😄 wtf?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów przy aktywacji karty SIM w czerwcu to już za startowe 5 zł aktywował się automatycznie cykliczny NL z 9600GB.
Ta automatyczna aktywacja odpowiada
SMS START na 811
ale zabiera 5 zł z konta głównego oraz blokuje wszelkie promocje z 9600GB
Nie wiesz Sam co miałaeś.
Diagnoza z postu była prawidłowa.
Teraz możesz SMSami aktywować tzw NL na próbę za 15 zł.
Mało prawdopodobne są korzystne zmiany w nowej-zaktualizowanej wersji promocji 9600GB o ile taka będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale to nie był starter kupiony online na którym od razu jest aktywny pakiet promocyjny tylko z żabki za 5zł, więc automatyczna aktywacja chyba nie wchodzi wtedy w gre? 9600GB starter nawet teraz sprawdziłem w szafce jaki jest napis na nim to sie zgadza, ale jak na nim było od razu aktywowane to 9600GB skoro żadne smsy potwierdzające mi nie przyszły a apce ówcześnie widniała promka 9600GB do włączenia, a ja jej nie włączałem tylko aktywowałem bonusowe 1000GB za zgody?
To co mam teraz zrobić? Przecież w apce widnieje jak byk że do włączenia jest 9900GB, na BOK mi to włączą zdalnie czy jak?
Poza tym, gdybym miał włączone automatycznie wtedy te 9600GB to co miesiąc pobierałoby mi z konta, przychodziłyby smsy itd, a ja z tego nie korzystałem, smsy nie przychodziły, włączyłem konto ważne rok za 29zł, po tym jak aktywowałem bonusowe 1000GB za zgody i tyle
Teraz oglądam sam starter wyjęty z szafki i niby jest napisane że
"Na starterze masz już włączoną usługę Rozmowy, SMSy i MMSy bez limitu do wszystkich oraz 825GB na 30 dni. Po Tym czasie usługa odnawia się z pakietem 825GB za 15zł drugi i trzeci miesiąc, potem 35zł"
Ale ja z tego nie korzystałem, nie przychodziły mi żadne smsy to jak to jest? Poza tym jak to sie ma do tego że apce widnieje nowa promka 9900GB do włączenia, której nie moge włączyć? I Dlaczego tak jest?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na forum już od czerwca 2025 znajdziesz tematy z poszukiwaniem startera bez startowego automatycznego NL.
Nawet ankieta była wysyłana na ten temat po wprowadzeniu zmian.
Na okładce każdego startera znajdziesz dopisek typu:
Informacje przedstawiają stan oferty na dd.mm.rrrr
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ej a może to zadziała?
?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Póki co rozmawiałem na czacie z apki Mój Orange, dostałem takie informacje, czy jeśli aktywuje NL za 35zł wejdzie ta promka 9900GB?