- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mogę aktywować jeszcze stare promocyjne pakiety za 10,20,25,30 zł czy działają już tylko najnowsze?
@ŁebDoInteresów ponieważ nie możesz wymienić karty SIM w Modemie - pewnie jest na wysokim maszcie, a z treści postu wynika, że na aktualnym numerze nie skorzystasz z dodatkowych paczek 800 GB w NL, jedynym wyjściem jest przejście do sub marki Orange np. NJU lub FLEX i powrót do OFNK.
Co prawda z promocji za zgody nie skorzystasz, ale z innych już tak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mogę aktywować jeszcze stare promocyjne pakiety za 10,20,25,30 zł czy działają już tylko najnowsze?
@ŁebDoInteresównapisał(-a)Fajnie, tylko w moim wypadku (a być może i większości innych użytkowników) w zupełności bezpiecznie starczyłoby 400GB na msc (a to jest do routera na całą rodzine), te pakiety od NJU są jednak trochę niebezpieczne, przydałby sie taki za 20 z 400GB jak kiedyś, nie pamiętam dokładnie ile za ile było ale wiem że były tańsze...
Jest to do zrealizowania przez pomarańczowych gdyby zarzucić taki pomysł?
Jeśli zrobisz przeniesienie numeru z innej sieci do orange free, to biorąc pod uwagę promocję dla przenoszących 3 mies. za 0 złotych, a kolejne za 35 zł, to średnia cena za miesiąc w skali roku wyniesie 26,25 zł. Cena bardzo dobra, a gigabajtów pod dostatkiem 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A karta sim zostaje ta sama i zmienia się tylko operator, później przeniesienie z powrotem do pomarańczowego i 3 miesiące za 0?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak przenosisz do innego operatora to kurier przynosi nową kartę sim. Wymiany sim nie potrzeba pomiędzy free, flex, nju
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthur na dzień dzisiejszy średnia może wynosić (1*0+3*15+3*0+5x35)/12 jak skorzysta się z porady opisanej trochę wcześniej dla wszystkiego bez limitu.
Jak tylko internet to nawet jeszcze można podzielić przez 2.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A czyli po zmianie opa na NJU nie musze wymieniać sima a przejście z powrotem daje 3 msc za 0 dobrze rozumiem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem post
3 miesiące NL za 0 zł to mamy z promocji za zgodę przy przeniesieniu numeru od innego Operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1. Przy przejściu z free do nju nie wymieniasz sim. A przejście jest poprzez wysłanie sms
2. 3x 0 złotych należy się tylko za przeniesienie numeru z obcej sieci, a zatem za przejście z nju do free się nie należy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No to zostaje tylko ta promka za 35 msc
Pomysł z tańszą ofertą nie ma szans na realizację?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów Masa różnych możliwości - kombinacji jest we wcześniejszych postach. Promocja za 35 pln jest jednak dobra!
Jeszcze inna możliwość - Przejdź do flex, weź najwyższy plan za 80 pln. W cenie masz 4 karty internet nolimit. Kosztami i kartami podziel się z rodziną. Jeśli nigdy nie byleś we flex, to jeśli przeniesiesz numer z obcej sieci możesz włączyć promocję 3 miesiące za 0 złotych 💪