- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostałem pakiet 20GB z powodu awarii internetu ADSL. Pakiet ten ma najkrótszą datę ważności jednak najpierw wykorzystywany jest pakiet 120GB na lato. Czy to prawidłowe/logiczne zachowanie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kolejność wykorzystywania pakietu Internetowego którego otrzymałem w ramach uszkodzenia
@tolek Orange odgórnie ma ustawione kolejność zużywania pakietów GB. W Twoim przypadku najpierw pakiet na lato, potem kolejny pakiet, w tym przypadku 20GB otrzymany za awarię aDSL.
Tu masz link do informacji o kolejności zużywania pakietów GB:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kolejność wykorzystywania pakietu Internetowego którego otrzymałem w ramach uszkodzenia
No tak, ale czy dałoby się to ominąć prosząc o umieszczenie pakietu owego zadośćuczynienia na inną kartę?
...bo w sumie zgłosić reklamacje na czacie to można z dowolnego karty/numeru na który jesteśmy zarejestrowani, i to z innego numeru zgłoszenie, a w sprawie reklamowanych usług dla innego numeru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No i to by było najlepsze rozwiązanie, bo wtedy wyciąga sobie karte i wsadza inną do urządzenia w ten sposób samemu decydując o kolejności użycia pakietów GB 😉 Jest to jedyna skuteczna metoda.