- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Kupiłem nowy telefon, który obsługuje tylko kartę Nano-SIM, a nie zwykłą SIM. I pytanie: Czy w salonie wymienię moją kartę SIM na dobrą czy mam kupić starter?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta Nano-SIM
Nie bardzo rozumiem, jak kupię starter to będzie w nim odpowiednia karta? Ten telefon obsługuje tylko nano-SIM, normalny SIM się nie mieści
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta Nano-SIM
Szczerze powiem, że widziałem gdzieś info o starterach z nano SIM. Ale skleroza nie boli, nie przypomne sobie teraz gdzie.
Ewentualnie możesz wstąpić do kiosku i spytać sprzedawcy/samemu przeczytać na starterze czy to nano czy nie.
Druga opcja to wizyta w salonie i wymiana na nano-SIM-a. Droższa, ale według mnie pewniejsza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta Nano-SIM
Molek9 napisał(-a):Nie bardzo rozumiem, jak kupię starter to będzie w nim odpowiednia karta? Ten telefon obsługuje tylko nano-SIM, normalny SIM się nie mieści
Sprawdź przed kupnem, czy jest możliwość wyłamania SIM do nanoSIM. Info jest na opakowaniu. Ostatnio, jak kupowałem startery, to są tylko z nano SIM. Chyba, ze trafi się jakiś staroć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta Nano-SIM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta Nano-SIM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta Nano-SIM
Kupujesz starter Orange na kartę - w tym starterze masz już wszytskie rodzaje kart SIM.
Wystarczy, że wyślesz SMS z dotychczasowej karty SIM pod 80511 --> https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-Telefony-i-tablety/Samodzielna-wymiana-karty-SIM-przez-SMS/ta-... zgodnie z informacją w filmie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta Nano-SIM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta Nano-SIM
Jastrzębie-Zdrój w kioskach są różne, a w salonach do wyboru, najczęściej pytają czy wystarczy MicroSIM, czy ma być NanoSIM.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »