- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Dla ciekawskich: aktualnie łączenie skarbonek już nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Ekstra zasilanie też podobno już nie działa (od 15.10), ale poczekam jeszcze miesiąc, a nuż na moim nr zadziała.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Myślę że wątpię. U mnie pod koniec października nic nie dodało. Pamiętaj aby wyczyścić skarbonki, najlepiej z konsultantem na czacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Dla 6 gr konsultantowi nie będę zawracał głowy. Stan skarbonki 20,06 i liczę że 15.12.2020 będzie 21, 06. Wcześniej sobie poobliczałem i wybrałem tyle, żeby dokładnie zyskać 1 zł i jak najmniej gr stracić.
PS. Różnie to bywa i może nie być urawniłowki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
@spironapisał(-a)... Pamiętaj aby wyczyścić skarbonki, najlepiej z konsultantem na czacie.
Gra jest warta świeczki? Konsultant przeleje wszystko, co do grosza? Nawet, jak się ma poniżej 5zł? 🙄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
No 100 procent co do grosza, na 99 procent poniżej 5 pln (ktoś w tym wątku chyba o tym wspominał)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Na 100% i poniżej 5 zł, ale nie każdy konsultant ma wystarczające uprawnienia i wiedzę. Przenoszą załatwienie sprawy nawet kilka razy do następnego konsultanta na czacie.
PS. Osoby przedsiębiorcze (dawniej znani pod nazwą ...) mogą nawet podwójnie skarbonkę przelać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Moim skromnym zdaniem " Skarbonka " powinna powrócić, a wtedy każdy z użytkowników mógłby decydować czy za każde doładowanie woli te GB które są dodawane do doładowań, czy też wybiera doładowanie skarbonki ( ja tak sobie pomyślałam ) 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Witam wszystkich zainteresowanym między innymi likwidacją skarbonki i nie tylko skarbonki , bo systematycznie wszystko co dobre jest likwidowane . Jak ktoś jest od dawna w orange , to sam sobie odpowie na pytanie , ile dobrych ofert dla nas wszystkich klientów , zostało bezpowrotnie zlikwidowanych , mimo licznych sprzeciwnych wpisów tutaj na forum . Ja i nie tylko ja na ten temat i wiele innych tematów pisałem w maju i w czerwcu i co z tego ? jak osoby decyzyjne do dzisiaj milczą .
Moim zdaniem jak już coś zlikwidowano (skarbonkę i wiele innych ofert) to bezpowrotnie , ponieważ nie po to się coś likwiduje , żeby potem ponownie to samo przywracać do pierwotnej urzywalności .
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Jedną usługę zlikwidowali, a później ją przywrócili, choć w okrojonej formie, ale zawsze...
Chodzi o przelew SMS 😉