Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

KONIEC SKARBONKI !!!!

Highlighted
spiro
Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny

KONIEC SKARBONKI !!!!

Dla ciekawskich: aktualnie łączenie skarbonek już nie działa.

andrzej1441
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

KONIEC SKARBONKI !!!!

Ekstra zasilanie też podobno już nie działa (od 15.10), ale poczekam jeszcze miesiąc, a nuż na moim nr zadziała.

spiro

KONIEC SKARBONKI !!!!

Myślę że wątpię. U mnie pod koniec października nic nie dodało. Pamiętaj aby wyczyścić skarbonki, najlepiej z konsultantem na czacie.

andrzej1441

KONIEC SKARBONKI !!!!

Dla 6 gr konsultantowi nie będę zawracał głowy. Stan skarbonki 20,06 i liczę że 15.12.2020 będzie 21, 06. Wcześniej sobie poobliczałem  i wybrałem tyle, żeby dokładnie zyskać 1 zł i jak najmniej gr stracić.

PS. Różnie to bywa i może nie być urawniłowki.

piotrKawiory
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

KONIEC SKARBONKI !!!!

@spironapisał(-a)

... Pamiętaj aby wyczyścić skarbonki, najlepiej z konsultantem na czacie.

Gra jest warta świeczki? Konsultant przeleje wszystko, co do grosza? Nawet, jak się ma poniżej 5zł?

spiro

KONIEC SKARBONKI !!!!

Wiadomość zawiera obraz

No 100 procent co do grosza, na 99 procent poniżej 5 pln (ktoś w tym wątku chyba o tym wspominał)

2020-11-16_09.02.40.jpg

andrzej1441

KONIEC SKARBONKI !!!!

Na 100% i poniżej 5 zł, ale nie każdy konsultant ma wystarczające uprawnienia i wiedzę. Przenoszą załatwienie sprawy nawet kilka razy do następnego konsultanta na czacie.

PS. Osoby przedsiębiorcze (dawniej znani pod nazwą ...) mogą nawet podwójnie skarbonkę przelać.

wscieklaewka
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

KONIEC SKARBONKI !!!!

Moim skromnym zdaniem " Skarbonka " powinna powrócić, a wtedy każdy z użytkowników mógłby decydować czy za każde doładowanie woli te GB które są dodawane do doładowań, czy też wybiera doładowanie skarbonki ( ja tak sobie pomyślałam )

jan1
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

KONIEC SKARBONKI !!!!

Witam wszystkich zainteresowanym między innymi likwidacją skarbonki i nie tylko skarbonki , bo systematycznie wszystko co dobre jest likwidowane . Jak ktoś jest od dawna w orange , to sam sobie odpowie na pytanie ,  ile dobrych ofert dla nas wszystkich klientów , zostało bezpowrotnie zlikwidowanych , mimo licznych sprzeciwnych wpisów tutaj na forum . Ja i nie tylko ja na ten temat i wiele innych tematów pisałem w maju i w czerwcu i co z tego ?  jak osoby decyzyjne do dzisiaj milczą .

Moim zdaniem jak już coś zlikwidowano (skarbonkę i wiele innych ofert)  to bezpowrotnie , ponieważ nie po to się coś likwiduje , żeby potem ponownie to samo przywracać do pierwotnej urzywalności . 

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum .

piotrKawiory
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

KONIEC SKARBONKI !!!!

Jedną usługę zlikwidowali, a później ją przywrócili, choć w okrojonej formie, ale zawsze...

Chodzi o przelew SMS