- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
pytanie jak w temacie - mam ofertę na kartę i jak zbliżam się do końca wykorzystania pakietu dostaje strasznie irytujące SMS-y z informacja np. wykorzystałeś 80% pakietu internetu. Jak to wyłączyć???
Wiem kiedy mam doładować kartę, ile wykorzystałam i nie potrzebuję żeby operator traktował mnie jak pacjenta szpitala psychiatrycznego który nie wie co się koło niego dzieje....
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak wyłączyć powiadomienia o pozostałych pakietach do wykorzystania
Cześć,
Nie ma możliwości wyłączenia SMS-ów o wykorzystaniu 80 i 100% pakietów - taki obowiązek nakładają na nas przepisy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli klient ma być traktowany jak idiota ;((((
Dzieki za informacje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kali1972 poczytaj trochę to forum, zobacz ile jest wątków o "znikających środkach", bo ktoś nie przeczytał właśnie takiej notyfikacji o kończącym się pakiecie, albo zbliżającym się końcu ważności konta. To, że Ty pilnujesz doładowań i cały czas wiesz ile masz środków, nie znaczy, że wszyscy tak robią. Większość klientów nie myśli na bieżąco o tym ile im zostało GB, czy też kiedy muszą się doładować, właśnie po to są te notyfikacje, żeby każdy mógł po prostu korzystać z usług, a nie cały czas śledzić swoje konto.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kali1972napisał(-a)Czyli klient ma być traktowany jak idiota ;((((
Dzieki za informacje
To jest powszechna sprawa w wielu dziedzinach "obsługi". Pamiętam ile było śmiechów, gdy kazali drukować napisy na kubkach z kawą/herbatą "uwaga gorące - można się poparzyć"...
ps. przejdź na abonament 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kali1972, czyli sprawa wyjaśniona? Jeżeli tak, to śmiało oznacz jedną z odpowiedzi jako rozwiązanie. Możesz w ustawieniach telefonu dodać te wiadomości do blokowanych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zbignieww Z tym, że operator powinien brac pod uwagę, że jego klienci to nie tylko tacy o których piszesz a też tacy którzy nie muszą "śledzić swojego konta" i irytuje ich tego typu spam bo te wiadomośći właśnie tym są dla mnie i moich znajomych.
@bluesmanniak abonament to nie jest dla mnie dobra opcja - nie lubię się wiązać umową na 2 lata bo nigdy nie wiadomo co się może wydarzyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech @Tylko jak i gdzie??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kali1972, pod postami masz taki zielony przycisk "Oznacz jako rozwiązanie". Przy poście, który uważasz za najbardziej pomocny, wystarczy że go przyciśniesz. Wygląda on jak wskazuje strzałka na zdjęciu poniżej:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech nie zrozumieliśmy się. Gdzie i jak mam zablokować te wiadomości w ustawieniach telefonu? Bo telefon na którym jest ta karta nie ma czegoś takiego w ustawieniach ;(
- « Poprzedni
- Następny »