- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, Ile mogę czekać na internet z 25 gb na 31 dni po doładowaniu powtórnym, bo mialem odpaloną tą uslugę, ale nie doładowałem i stracilem 25 gb. Dopiero teraz doładowałem i jeszcze nie dostałem internetu na 31 dni, a doładowałem przez aplikację
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IgiNEDzięki za screen. Przynajmniej wiadomo, że na GB z paczki 25 GB też działa 7-dniowa gwarancja zwrotu jak na GB z doładowań w OFNK.
SMS ma datę 9.10.2020. To oznacza, że konto 411 z GB miało ważność do 8.10.2022. Jeśli to także był termin przyznania kolejnej paczki 25 GB to doładowanie powinno być najpóźniej 7 października, aby ją otrzymać. Zresztą tego dnia powinno otrzymać się SMS informacyjny przy dostępnym w sieci numerze o konieczności spełnienia warunków.
Przykład SMSa informacyjnego dla paczki 25 GB przyznawanej 3.10.2022.
Skoro po SMSie z 9.10.2022 doładowałeś konto to warunek doładowania za minimum 5 zł dla otrzymania kolejnej paczki 8 listopada 2022r. już spełniłeś. Odzyskałeś także zablokowane GB.Teraz musisz pilnować aby konto na rozmowy wychodzące było ważne 8.11.2022 ( drugi i ostatni warunek do spełnienia dla otrzymania kolejnej paczki 25 GB)
Kolejne daty przyznania 25 GB: 9.12/2022, 9.01.2023, 9.02.2023, 12.03.2023, 12.04.2023, 13.05.2023, 14.06.2023 itd.
PS. Dla samych GB i odbierania połączeń i SMSów wystarczy doładować konto na 1-2 dni przed przyznaniem kolejnej paczki.
Dla super oszczędnych nie korzystających z RWK czy innych przedłużeń można korzystać z darmowego zwrotu zablokowanych złotówek przez wykupienie NL za 1 zł przed doładowaniem i lub dla ważności konta na wychodzące przed przyznaniem kolejnej paczki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ile mogę czekać na internet z 25 gb na 31 dni po doładowaniu powtórnym?
@IgiNE , możesz sprawdzić czy pakiet zostal przyznany wpisując kod *101*01# i potwierdzając przyciskiem połączenia
W aplikacji pojawić się może z opóźnieniem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pokazuje ze mam te gigabajty tylko z doładowania, bez tych, co powinny byc z pakietu 25gb x12 przez rok
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W przypadku spóźnienia, bonus nie zostanie przyznany, bo nie spełniłeś warunków i nie doładowałeś konta do 30 dni. Ale zostanie przyznany w kolejnym miesiącu zgodnie z regulaminem.
Sprawdź kod *101*01#
niespełnieniu wymaganego warunku doładowania za min 5 zł, Bonus 25 GB nie zostanie przyznany, ale Abonent nie straci
prawa do kolejnych paczek danych w ramach Bonusu. Łącznie może otrzymać maksymalnie 12 paczek po 25 GB każda, w
ciągu roku od przyznania pierwszej paczki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IgiNE musi być soełniony warunek doładowania przed otrzymaniem bonusu GB. Ponieważ nie spełniles warunku i spóżnione jest doładowanie, nastęony pakiet zostanie przyznany w kolejnym miesiącu, ale trzeba soełnić warunek doładować konto przed przyznaniem kolejnego pakietu GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tyle ze w wiadomości nie bylo nic o spełnieniu warunków tylko by doladowac dowolnym nominałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IgiNE tylko, że doładowanie zrealizowane po terminie.
Możesz jeszcze próbować na infolinii, czacie, może uwzględnią Twoją prośbę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgodnie z Regulaminem dostaniesz i nie tracisz prawa do Bonusu. Max 12 paczek... 😏 wszystko wydłuży się o miesiąc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IgiNEDzięki za screen. Przynajmniej wiadomo, że na GB z paczki 25 GB też działa 7-dniowa gwarancja zwrotu jak na GB z doładowań w OFNK.
SMS ma datę 9.10.2020. To oznacza, że konto 411 z GB miało ważność do 8.10.2022. Jeśli to także był termin przyznania kolejnej paczki 25 GB to doładowanie powinno być najpóźniej 7 października, aby ją otrzymać. Zresztą tego dnia powinno otrzymać się SMS informacyjny przy dostępnym w sieci numerze o konieczności spełnienia warunków.
Skoro po SMSie z 9.10.2022 doładowałeś konto to warunek doładowania za minimum 5 zł dla otrzymania kolejnej paczki 8 listopada 2022r. już spełniłeś. Odzyskałeś także zablokowane GB.Teraz musisz pilnować aby konto na rozmowy wychodzące było ważne 8.11.2022 ( drugi i ostatni warunek do spełnienia dla otrzymania kolejnej paczki 25 GB)
Kolejne daty przyznania 25 GB: 9.12/2022, 9.01.2023, 9.02.2023, 12.03.2023, 12.04.2023, 13.05.2023, 14.06.2023 itd.
PS. Dla samych GB i odbierania połączeń i SMSów wystarczy doładować konto na 1-2 dni przed przyznaniem kolejnej paczki.
Dla super oszczędnych nie korzystających z RWK czy innych przedłużeń można korzystać z darmowego zwrotu zablokowanych złotówek przez wykupienie NL za 1 zł przed doładowaniem i lub dla ważności konta na wychodzące przed przyznaniem kolejnej paczki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)@IgiNEDzięki za screen. Przynajmniej wiadomo, że na GB z paczki 25 GB też działa 7-dniowa gwarancja zwrotu jak na GB z doładowań w OFNK.
Czyli w tym mc juz nie zdobede tych gb internetu?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »