- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już kolejny raz z kolei wasz 'system' próbuje mnie naciągnąć na kasę. Doładowałęm środki, mam sms potwierdzający a pomimo to wasz serwis internetowy nie pozwala mi załączyć usług oraz nie zaktualizował stanu moich środków koncie.
Innymi słowy wszystko kosztuje mnie więcej niż byłby koszt po załączeniu usług - to jest zwyczajne naciąganie ludzi.
Poprzednim razem aktualizacja po wpłącie zajełą wam KILKA DNI!!!
Edit: tym razem po godzinie zaktualizowało....mega irytujące.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środki na koncie są zaraz po trzymaniu SMSa. Możesz sprawdzić kodem *124*# aktualny stan. Natomiast na Orange Online jest po prostu aktualizacja z opóźnieniem. Po 24 h powinno być wszystko ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środki na koncie są zaraz po trzymaniu SMSa. Możesz sprawdzić kodem *124*# aktualny stan. Natomiast na Orange Online jest po prostu aktualizacja z opóźnieniem. Po 24 h powinno być wszystko ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ile można czekać na zaktualizowanie środków po doładowaniu na waszej stronie ?! ?!
jeśli uważasz, że powyższa ↑ odpowiedź była dla Ciebie przydatna, to - śmiało! - zachęcam do jej oznaczenia. Szczegóły poniżej :):
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.