Ile można czekać na zaktualizowanie środków po doładowaniu na waszej stronie ?! ?!

ROZWIĄZANE

Poziom 4, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

Ile można czekać na zaktualizowanie środków po doładowaniu na waszej stronie ?! ?!

Już kolejny raz z kolei wasz 'system' próbuje mnie naciągnąć na kasę. Doładowałęm środki, mam sms potwierdzający a pomimo to wasz serwis internetowy nie pozwala mi załączyć usług oraz nie zaktualizował stanu moich środków koncie.

Innymi słowy wszystko kosztuje mnie więcej niż byłby koszt po załączeniu usług - to jest zwyczajne naciąganie ludzi.

Poprzednim razem aktualizacja po wpłącie zajełą wam KILKA DNI!!!

Edit: tym razem po godzinie zaktualizowało....mega irytujące.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

Środki na koncie są zaraz po trzymaniu SMSa. Możesz sprawdzić kodem *124*# aktualny stan. Natomiast na Orange Online jest po prostu aktualizacja z opóźnieniem. Po 24 h powinno być wszystko ok. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 ODPOW. 2

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

Środki na koncie są zaraz po trzymaniu SMSa. Możesz sprawdzić kodem *124*# aktualny stan. Natomiast na Orange Online jest po prostu aktualizacja z opóźnieniem. Po 24 h powinno być wszystko ok. 

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14531
  • 153

@Alx0pl

jeśli uważasz, że powyższa odpowiedź była dla Ciebie przydatna, to - śmiało! - zachęcam do jej oznaczenia. Szczegóły poniżej :):

Pokaż szczegóły
  • jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk 4.png 
    Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.