- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam telefon na kartę, czy mogę otrzymać drugą kartę żeby korzystać z internetu przez router.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z dodatkową kartą SIM są takie rozwiązania:
Oferta abonamentowa - zaleta duży limit transferu danych, współdzielenie GB na więcej niż dwie karty, wada spory koszt miesięczny.
Oferta FLEX - najniższy abonament już od 25 PLN, lecz nie ma już takich rewelacji co do ilości transmisji danych jak w abonamencie, tu będzie 15 GB, przy 30 PLN jest 30 GB, przy 50 PLN jest 50 GB, przy 100 PLN masz 80 GB. Do FLEX-a można domówić dodatkową kartę SIM. Przez pierwsze 6 miesięcy opłata wynosi 0 PLN, potem 9 PLN. Może to być tylko karta internetowa, lub z pełną ofertą, jak karta SIM główna. W ofercie FLEX możesz podarować komuś nie wykorzystane GB luba sam otrzymać. W tej ofercie GB nie kumulują się.
Jeżeli chcesz dalej zostać tylko przy ofercie na kartę, to w tym przypadku dokupienie drugiej karty SIM i aktywowanie pakietów internetowych. Niestety każda karta w ofercie prepaid ma swój pakiet internetowy bez możliwości współdzielenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Druga karta sim
Jeśli zależy Ci na dodatkowej karcie, ale nie chcesz się wiązać żadną umową, możesz zmigrować do oferty Orange Flex.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z dodatkową kartą SIM są takie rozwiązania:
Oferta abonamentowa - zaleta duży limit transferu danych, współdzielenie GB na więcej niż dwie karty, wada spory koszt miesięczny.
Oferta FLEX - najniższy abonament już od 25 PLN, lecz nie ma już takich rewelacji co do ilości transmisji danych jak w abonamencie, tu będzie 15 GB, przy 30 PLN jest 30 GB, przy 50 PLN jest 50 GB, przy 100 PLN masz 80 GB. Do FLEX-a można domówić dodatkową kartę SIM. Przez pierwsze 6 miesięcy opłata wynosi 0 PLN, potem 9 PLN. Może to być tylko karta internetowa, lub z pełną ofertą, jak karta SIM główna. W ofercie FLEX możesz podarować komuś nie wykorzystane GB luba sam otrzymać. W tej ofercie GB nie kumulują się.
Jeżeli chcesz dalej zostać tylko przy ofercie na kartę, to w tym przypadku dokupienie drugiej karty SIM i aktywowanie pakietów internetowych. Niestety każda karta w ofercie prepaid ma swój pakiet internetowy bez możliwości współdzielenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Druga karta sim
@ketrasaArturnapisał(-a)Z dodatkową kartą SIM są takie rozwiązania:
............................etc.
Do FLEX-a można domówić dodatkową kartę SIM. Przez pierwsze 6 miesięcy opłata wynosi 0 PLN, potem 9 PLN. Może to być tylko karta internetowa, lub z pełną ofertą, jak karta SIM główna.
@ketrasaArtur , nad tym się przed chwilą pochyliłem. A co się może, albo i nie musi wydarzyć, jak do głównej SIM z abonamentem podepnę do drugiego slota kartę Flexa ( a tak zrobiłem) i po 6 miesiącach Flex może/nie może "przywłaszczyć" sobie jego wyższość nad główną i ściągnie/nie ściągnie??? te 9 zł? Tego scenariusza nie przerabiałem. Oba numery mają uprawnienia do dzwonienia i internetu. Może trzeba coś Flexowi odebrać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Druga karta sim
Wszystko jasne ale mam 1TB na karcie a że problemy z założeniem internetu są w mojej miejscowości to chciałem w ten sposób zrobić jak się nie da to trudno.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Druga karta sim
W apce znikła imformacja że druga karta jest płatna. Czyżby za darmoszke była by już??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Druga karta sim
@scanx obecnie druga karta SIM jest bezpłatna do odwołania.
O odwołaniu bezpłatnej drugiej karty SIM będzie informacja 30 dni wcześniej.