09-09-2017
23:17
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
09-09-2017
Witam. Mam takie małe pytanie, otóż wczoraj wykupiłem pakiet internetowy w telefonie. Usługa została włączona, otrzymałem potwierdzenie sms'em i sprawdziłem status w aplikacji MójOrange. Przez jeden wieczór wszystko fajnie działało a na drugi dzień internet nie chciał się włączyć i zauważyłem że "wyżarło" mi wszystkie pieniądze z konta głównego. Co to mogło się stać i czy Orange zwróci mi spowrotem utracone środki na konto główne?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
16-09-2017
23:34
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
16-09-2017
Nie jest zniesiony wbrew sloganom na stronie http://orange.pl/roaming. Zawsze można spróbować zareklamować, każda sprawa rozpatrywana jest indywidualnie.
5 ODPOW. 5
09-09-2017
23:22
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
09-09-2017
23:22
Dlaczego internet mobilny wyzerował konto główne?
Skontaktuj się z BOK http://orange.pl/kontakt (czat nie działa w weekend, ale infolinia jest czynna całą dobę).
Tu nikt nie zweryfikuje czy to błąd, czy po prostu zbyt wiele ściągałeś. Ew coś innego zabrało złotówki.
Tu nikt nie zweryfikuje czy to błąd, czy po prostu zbyt wiele ściągałeś. Ew coś innego zabrało złotówki.
10-09-2017
10:54
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-09-2017
10:54
Pierwszy raz mam taki problem 😕
A tu pisze tak
10-09-2017
13:47
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-09-2017
13:47
Screen z mój Orange nie wyklucza posiadania "środków na internet" względem otrzymanego smsa.
Możesz posiadać m.in. bonus za doładowania.
Ponadto każdy pakiet internetowy ma swoją oddzielną komendę i oddzielny numer na sprawdzenie stanu. Być może sprawdzasz stan pakietu błędną komendą.
A jaki pakiet wykupiłeś? jednorazowy, cykliczny, za jaką kwotę, jak się nazywał?
Możesz posiadać m.in. bonus za doładowania.
Ponadto każdy pakiet internetowy ma swoją oddzielną komendę i oddzielny numer na sprawdzenie stanu. Być może sprawdzasz stan pakietu błędną komendą.
A jaki pakiet wykupiłeś? jednorazowy, cykliczny, za jaką kwotę, jak się nazywał?
16-09-2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
16-09-2017
Ok. Pisałem z konsultantką orange i wyjaśniła mi że w roamingu jest limit w pakietach internetowych. Siedze w niemczech i z tego co wiem to niby roaming został wzniesiony ale trudno. 30 Gb mi przejdzie koło nosa i wszystkie pieniądze.
16-09-2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
16-09-2017
Nie jest zniesiony wbrew sloganom na stronie http://orange.pl/roaming. Zawsze można spróbować zareklamować, każda sprawa rozpatrywana jest indywidualnie.